Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Fakt začínám přemejšlet nad těma 38mm na léto. Kdyby dělali 40mm, tak bych do toho snad šel rovnou. Fakt se jim to povedlo. Jenom ta velikost. Jenom ta vejška. Nic pro vořezávátka.

 

Fakt jsou dobrý ale. :)

 

Co vím, tak máš zápěstí plus mínus jako já. Neboj se toho. :D

 

Já měl největší obavy, že při menším průměru ale stejný výšce budou kapku soudkovitý, a skutečně na mě tak ze živých fotek působí. Zato 42mm proporčně trefujou takovej ten "sweet spot".

 

:) gratulujem, pochválim ti ich teda aj tu :D

ako sa nosia? a čo presnosť? meral si?

mohol by si potom prihodiť ešte pár foto na ruke :) kolko cm máš zápästie?

 

Dík. Já je pohříchu zatím moc neponosil, bo jsem pořád jsem nenechal zkrátit tah. Není čas. Takže ani přesnost jsem neměřil. Zápěstí mám navzdory svýmu nicku vskutku dívčí -- 16 cm. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ako to môžeš vydržať? mať ich doma len tak položené? :D ja mám už miniservisnú sadu doma, už mesiac čakám na hodinky..a to ešte nejaký týždeň budem :D :( dnes som ešte doobjednal lepidlo lebo som tu čítal,že na skrutky na ťahu je dobré ho použiť...

takže ako prídu hned idú na ruku :D

pri 16cm sa ani nečudujem,že si mal obavy z veľkosti :) ale keď sedia, nie je problém ;-) hádam sa ti budú dobre nosiť :) ked nie, predáš a kúpiš menšiu verziu nie? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parádní recenze i hodinky. SMP jsou mé nej a tyto Chr.Ward se mi též hodně líbí. Vzhledem k velikosti mého zápěstí by mi vadil ten větší rozměr k 43mm. Taky mi přijde, že korunka by mohla být lépe chráněná. Jinak super, ta bílá jim sekne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz mne prisel od Wardů newsletter, tak sem se taky okamzite zahledel do teto bile varianty, je proste dokonala a trochu ted zavidim :-). Skoda trochu te velikosti, 40 by bylo ideal. Oproti stare verzi je to opravdu velky posun, bohuzel aj cenovy...tak si je uzivej ke spokojenosti a uz sis konecne snad zkratil i ten tah !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky pánové. :) Tah už je zkrácenej, i když teda je trochu víc na volno. Uživil bych půlčlánek nebo aspoň ještě jednu dírku navíc na sponě.

 

Jinak dojmy po necelým týdnu na ruce: Hodinky mají opravdu hodně "presence". Šlapou dobře, trochu do plusu. Přesností se budu zabývat až tak za měsíc. Při určitých světelných podmínkách se ručky trochu ztrácí, ale ještě se mi nestalo, že bych měl problém s odečtením času. Vnitřní antireflex funguje hodně dobře. Nicméně kdo chce maximální čitelnost, ten asi nesáhne po bílým cifru. A pořád nepřestávám obdivovat zpracování. Nový Tridenty jsou dražší, ale stojej za to!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • Po roku...
  • po 4 týdnech...

Až teď jsem si všimnul reakcí. :D Díky, pánové.

 

Hamiltony nejspíš poputujou ke kamarádovi a Orisky jsou s plastem, no. Taky už je celkem dodrbanej. Na fotkách to naštěstí není moc vidět. :)

Většinu času ale stejně nosím Tridenty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Máš to pěkný,

mimo mísu,,, dotaz?  Jak se mění řemeny u pevných stěžejek.  To se dá nějak vyndat nebo co?

Jo jsem línej to hledat na trubce.

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...