Přejít na obsah

2.dítě = Omega nebo Panerai ?


Doporučené příspěvky

Budu si za hipíka ve vlastním vlákně, ale co už. Zatím mi z toho vyplývá, že si jedny hodinky koupím v září a druhé, až se situace uklidní o půl roku nebo o rok později. Omegy jsou volba srdce a Panerai zase prvoplánové lásky a taky bohužel rozumu. Klidně bych si na ně počkal, rok není žádná doba, ale když vidím rostoucí ceníky Panerai, tak se mi nechce dávat za rok zbytečně víc. Na to koupit oboje zároveň bohužel nemám aktuáIně prachy ani koule to uhájit doma. I když ten nárust cen není až tak dramatický jako mezi lety 2012 a 2013. Tak já nevím, máte někdo věšteckou kouli ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak tyhle starosti bych si taky rád dopřál. Moony nádherné bez chyby, PAM nádherné bez chyby. Osobně mám na špici ještě Zenit El Primero. To je zase ale cenově kousek nahoru. Příležitost koupit si hodinky k narození potomka by bylo škoda promarnit. Musel by sis pak udělat dalšího :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radiomiry se mi v mých začátcích líbily víc než Luminory. Za prvé, že jsou historicky starší a za druhé, že maji drátěné uchycení řemenu jako jediné. Nakonec sle zvítězila robustnost Luminorů. Možná někdy na důchod, až budu mít všeho dost a nebudu mít za co utrácet ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud bych bral cenu nových u německých šedých dovozců, tak je tam rozdíl PAM00312 oproti 11660LN cca 20000 Kč a oproti 116610LV (které se mi líbí víc) cca 30000 Kč. No a vzhledem k tomu, že jsem navýšil rozpočet z Moonwatchů z původních cca 90000 Kč, tak by to byl víc než dvojnásobek ceny.

 

Viz např. tento prodejce, který má navíc kancl i ve Vídni, cožý by mi vyhovovalo kvůli osobnímu odběru.

https://www.chrono24.cz/rolex/submariner-date-116610-lv-neu--id1605350.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na chrono24 asi jo...já to bral podle sebe,že kdybych chtěl nový hodinky,tak dám poptávku u AD.Nevím,ale u hodinek v týhle ceně bych rád věděl,že jsou nový,zabalený atd.Beru tvůj příklad,že chceš nový a nechceš je prodat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechce se mi do Vídně jen kvůli zkoušení hodinek, takže si počkám, až to s něčím spojím.

 

"JEN" zkoušení hodinek? To neznám...

Mně přijde zkoušení hodinek, které plánuju nosit nějakou významnější dobu, jako pádnější důvod než např. vánoční trhy, kvůli kterým lidé váží stejnou cestu...

Upraveno uživatelem JohnDoe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...