Jump to content

2.dítě = Omega nebo Panerai ?

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Máme byt na Semmeringu, takže jezdím často přes Vídeň kvůli odfrknutí si, což považuju za důležitější než hodinky :-)

Na druhou stranu výběr hodinek zřejmě nebude úplně nedůležitý, když už jsme v tomhle vlákně na 5. straně.

A ještě jednou ve stejném duchu - zkoušení hodinek je přece velice kvalitní forma "odfrknutí si" :-)

Na páté straně jsme proto, že se nemůžu dočkat. Ešče bych mohl na netu pohledat nějaké hormony na urychlení těhotenství :-D

Fakt je, že když člověk hodinky vyzkouší a přeskočí jiskra, je pak těžké čekat s koupí delší dobu.

Takže buď hormony, nebo zkrátka najít jiný důvod pro koupi hned :-)  

• 2 months later...

Ve 22. týdnu těhotenství konečně víme, že to bude holčička :-) A taky je jasné, že její tatínek je pěkný ocas :-) No co no, prostě jsem to nevydržel, hodinky jsou doma :-) A jak už to u podobných výběrů chodívá, tak to nakonec nejsou ani jedny z původních čtyřech ve výběru. A pochopitelně jsem si potvrdil, že rozpočet není nikdy něco úplně pevného :-) Ale zase je fajn, že na celém fóru jsou asi už jen jedny stejné hodinky, navíc u velmi málo aktivního člena. Blbé je, že je budu muset doma tutlat až do září, abych drahou moc nedráždil :-/ Ale pár fotek se pokusím na tajnačku udělat, takže mezitím můžete tipovat, jakou cestou jsem se vydal.