straspol Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Beru zpět, za ty prachy musí být dokonalé. To si právě přesně myslím
Georgeisin Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Věřte nebo ne, ale já mám pocit, že ty Igeny jsou za dobrý prachy. V roce 1970, ČSÚ uvádí jako průměrnou mzdu cca 1.800 Kč, Igeny stály 590 Kč, jestli se nemýlím. Takže troje Igeny za jeden prům. plat. Dnes je to cca 1:1, jedny nové Igeny za jeden plat. Jenže je srovnej, nerez, safír a to nejdůležitější, x tisíc krát menší odbyt, prostě stovky kusů pro chronomag jen a sem tam někdo mimo. Investovat a kupovat technologii, aby byly dokonalé, je to rentabilní, dle mého ne. Košer by bylo je nedělat vůbec, pokud nejsou dokonalé. Ne tak Elton, dělají je skorodokonalé za rozumný prachy s tím, že do jejich zdokonalování už neinvestují nic. Udržují si tak širší zákaznické pole, někdo z vlastníků Igenů si pak třeba koupí hodinky ze stávající nabídky. Třeba taky ne no. A vůbec, nechte mě už být, musím se teď smiřovat s tím, že mám pomerančový hodinky za takový prachy . Prohlašuji, že nejsem akcionářem Eltonu .
zekon7302 Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Věřte nebo ne, ale já mám pocit, že ty Igeny jsou za dobrý prachy. V roce 1970, ČSÚ uvádí jako průměrnou mzdu cca 1.800 Kč, Igeny stály 590 Kč, jestli se nemýlím. Takže troje Igeny za jeden prům. plat. Dnes je to cca 1:1, jedny nové Igeny za jeden plat. Jenže je srovnej, nerez, safír a to nejdůležitější, x tisíc krát menší odbyt, prostě stovky kusů pro chronomag jen a sem tam někdo mimo. Investovat a kupovat technologii, aby byly dokonalé, je to rentabilní, dle mého ne. Košer by bylo je nedělat vůbec, pokud nejsou dokonalé. Ne tak Elton, dělají je skorodokonalé za rozumný prachy s tím, že do jejich zdokonalování už neinvestují nic. Udržují si tak širší zákaznické pole, někdo z vlastníků Igenů si pak třeba koupí hodinky ze stávající nabídky. Třeba taky ne no. A vůbec, nechte mě už být, musím se teď smiřovat s tím, že mám pomerančový hodinky za takový prachy . Prohlašuji, že nejsem akcionářem Eltonu .Ale to nebylo myšleno takhle, dokonalé určitě být nemusí, za ty peníze taky supr hodinky. Myslel jsem spíš aby tam nebyly kazy do očí bijíci,
straspol Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ale vždyť je to tak správně. Lesklý ciferník se opravdu o dost hůř čte než ten matový, myslím že proto kdysi v Eltonu jeho výrobu ukončili (to je moje soukromá teorie). Ten pomerančový správně rozptyluje dopadající světlo, takže se čte líp než hladký. Proto je to úplně správně a v pořádku.
zekon7302 Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ale vždyť je to tak správně. Lesklý ciferník se opravdu o dost hůř čte než ten matový, myslím že proto kdysi v Eltonu jeho výrobu ukončili (to je moje soukromá teorie). Ten pomerančový správně rozptyluje dopadající světlo, takže se čte líp než hladký. Proto je to úplně správně a v pořádku.Jo takhle, ta proto na bondovky nacpali vlnky.
straspol Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Jo takhle, ta proto na bondovky nacpali vlnky. No-přesně.
Georgeisin Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Sarkastické poznámky sem patří kluci, jen do mě
zekon7302 Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Sarkastické poznámky sem patří kluci, jen do mě Neboj, za chvíli se tu budou bavit i na můj účet.
t.p Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Když to tak čtu, ptám se: Kolikrát se člověk u Eltonu musí spálit, aby do toho nešel znovu?
zekon7302 Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Ty máš taky pomeranč ?něco horšího, ale to se vyřeší t.p-je to stejné jako s ženskýma Upraveno 27. července 2015 uživatelem zekon7302
Georgeisin Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ven s tím, když už se svlékáme, tak všichni .
Miloshu Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Co horšího? Jsem jen zvědavej, jestli mám jít taky něco hledat... něco horšího, ale to se vyřeší t.p-je to stejné jako s ženskýma
t.p Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 něco horšího, ale to se vyřeší t.p-je to stejné jako s ženskýma
zekon7302 Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 tak jo ale, fakt to jde vidět jenom když už o tom víte, druhý detail už je viditelný pouhým okem i pro méně zdatného
Georgeisin Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Pomeranč dobrej, máš recht...
neus Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Hmm, pěkné to máte, ale abych řekl pravdu, tak cifr hladký jak řeknu blbě třeba sklo, to přece nikdy vzhledem k ručnímu nanášení nebude A hladký jej také při detailním pohledu nemám... Takto X násobně jsem to ovšem nezvětšoval. EDIT: ano, myslím i já pololesk. A čím dlouho se to bude diskutovat, tím budu v nejistotě, jestli to mám košér, hmm... Upraveno 27. července 2015 uživatelem neus
zekon7302 Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Já měl ale v požadavku pololesk, což aj je, akorát ty krupky jsem nechtěl, ty jsou navíc a nežádoucí, o tom orámování ani nemluvím. k porovnání, číselník z renovace r.2013, tak nějak jsem si to představoval Upraveno 27. července 2015 uživatelem zekon7302
Fade Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Právě to mě překvapuje. I můj pitomý Parexo ciferník v pololesku je na tom ohledně zpracování lépe. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
zekon7302 Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Právě to mě překvapuje. I můj pitomý Parexo ciferník v pololesku je na tom ohledně zpracování lépe. Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkTak musíme zase přihlédnout na fakt že parexo se nevyrábí ručně že, to pro mně nebude mít hodnotu i kdyby bylo sebelepší. Nesmíme na to vše hledět přes prsty, nedostatky se dají odstranit, vše závisí od přístupu a komunikace, já nikdy neházím flintu do žita, Orlíky se povedly perfektně. Ruku na srdce která hodinářská manufaktura, myšleno v dané kategorii tohle dělá tak aby to bylo bezchybné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se