Jump to content

175. výročie PATEK PHILIPPE video

Guest Snow

Recommended Posts

Jsou prostě TOP, řikejte si kdo co chcete a za těch padesát melounů je stejně nedostanete i kdyby jste chtěli, šest jich jde mezi dlouholetý vybraný sběratele a sedmej poslední kus jde do Patek Philipp muzea. A to pouzdro je právě takový jaký přesně u top uměleckého díla má bejt. Extra zdobený a z perfekt matroše. Snad vám tu představu usnadní zjištění, že na ruku se dostanou jen zřídka.

Edited by Daemonultimate

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak mi takový věci v městský tržnici prosím tě ukaž, chytráku mantáku !!! :D

Nádherný, drahocenný, inovativní, přehledný, komplexní, vybroušený, výjmečný - co víc si přát od PP  hodinek ? A to si nepomáhaj třeba diamantama. Jsem unešen, každý lísteček má vlastní originální žilkování, každá stupnice ručku, všechno něco měří a ukazuje, každá součást slouží svému účelu, ale jej nemaskuje, ani nezveličuje, přirozeně tak vypadá, dekor je tam, kde být má, je jednotný, proporční a naturalizmus umocňuje dojem svým kontrastem k technicismu uvnitř. Možná nejsou úplně nejelegantnější a formálně extravagantní, ale to jistě nebylo jejich cílem a nedá se to ani od takhle nadupanýho přístroje čekat. PŘÍSTROJE - to je to nejlepší, pořád je to jednoznačně přístroj, a nádherný. 

Deprimuje mne, že to někdo může považovat za kýč při té mé snaze tady...... 

Naprostý souhlas!!!!

• 4 months later...

Určite už zopár členou toto video videlo nič nové pod slnkom , ale rozhodol som sa ho sem dať pre tých z vás, ktorý sa k nemu možno ešte nedopracovali.

Je to jednoducho pastva pre oči pre každého hodinkového nadšenca ;)

po vzhliadnutí videa sa už veru "nečudujem" , že Patek Philippe je jeden z výrobcou, ktorý robí jedny z najdokonalejších, najhodnotnejších a pochopitelne tím pádom aj jedny z najdrahších hodiniek na svete :)

Edited by digiMonster

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Tuto sekci jsem záměrně vynechával, protože vím, že jsou to hodinky, které nikdy nebudu mít, ale říkal jsem si, že přece jen "nakouknu" a tohle video mně prostě dostalo! Úžasem jsem ani nedýchal! Paráda! Díky moc! :) Budu sem chodit častějc :)