Daemonultimate Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 (edited) Jsou prostě TOP, řikejte si kdo co chcete a za těch padesát melounů je stejně nedostanete i kdyby jste chtěli, šest jich jde mezi dlouholetý vybraný sběratele a sedmej poslední kus jde do Patek Philipp muzea. A to pouzdro je právě takový jaký přesně u top uměleckého díla má bejt. Extra zdobený a z perfekt matroše. Snad vám tu představu usnadní zjištění, že na ruku se dostanou jen zřídka. Edited October 17, 2014 by Daemonultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Kyc? Mozna i jo. Ale BOMBA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendaf Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Tak mi takový věci v městský tržnici prosím tě ukaž, chytráku mantáku !!! Nádherný, drahocenný, inovativní, přehledný, komplexní, vybroušený, výjmečný - co víc si přát od PP hodinek ? A to si nepomáhaj třeba diamantama. Jsem unešen, každý lísteček má vlastní originální žilkování, každá stupnice ručku, všechno něco měří a ukazuje, každá součást slouží svému účelu, ale jej nemaskuje, ani nezveličuje, přirozeně tak vypadá, dekor je tam, kde být má, je jednotný, proporční a naturalizmus umocňuje dojem svým kontrastem k technicismu uvnitř. Možná nejsou úplně nejelegantnější a formálně extravagantní, ale to jistě nebylo jejich cílem a nedá se to ani od takhle nadupanýho přístroje čekat. PŘÍSTROJE - to je to nejlepší, pořád je to jednoznačně přístroj, a nádherný. Deprimuje mne, že to někdo může považovat za kýč při té mé snaze tady...... Naprostý souhlas!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIGHTinGALE Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Takovej trošku komplikovanější Imperator od Luďka Seryna Link to comment Share on other sites More sharing options...
malda Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Zajímavý článek k těmto skvostům hodinářského umění:http://www.novinky.cz/muzi/350886-v-patek-philippe-si-k-vyroci-nadelili-nejslozitejsi-hodinky-v-historii-znacky.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Ano, na ruku bych je nedal, o tom koneckonců takovej kousek není. Pouzdro nějak moc neřešim, ale stroj je prostě neskutečnej, ani jsem netušil, že něco takovýho je u mechanickejch hodinek možný Link to comment Share on other sites More sharing options...
exBURN Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Stojovna parádní, výroba super, ale vzhled není můj šálek čaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digiMonster Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Určite už zopár členou toto video videlo nič nové pod slnkom , ale rozhodol som sa ho sem dať pre tých z vás, ktorý sa k nemu možno ešte nedopracovali.Je to jednoducho pastva pre oči pre každého hodinkového nadšenca po vzhliadnutí videa sa už veru "nečudujem" , že Patek Philippe je jeden z výrobcou, ktorý robí jedny z najdokonalejších, najhodnotnejších a pochopitelne tím pádom aj jedny z najdrahších hodiniek na svete Edited March 7, 2015 by digiMonster Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCIFI Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Je to zbytecny sem davat porad dokola tohle skvele video. Snad to slouci kluci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvcas Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 (edited) Nám sa na Baselworlde podarilo aspoň aké také video urobiť. Chýbalo už len poťažkanie:) Edited March 30, 2015 by Lvcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmfreshmeat Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 (edited) To výrobní video je lepší než péčko. Edited July 22, 2015 by hmfreshmeat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mery Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Tuto sekci jsem záměrně vynechával, protože vím, že jsou to hodinky, které nikdy nebudu mít, ale říkal jsem si, že přece jen "nakouknu" a tohle video mně prostě dostalo! Úžasem jsem ani nedýchal! Paráda! Díky moc! Budu sem chodit častějc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts