Irwinek Odesláno středa v 17:50 Nahlásit Odesláno středa v 17:50 před 4 hodinami, tommasini napsal: Používáte někdo na zimu při odstavení auta něco takového? Myslíte, že to má reálně opravdu nějaký přínos?: Kašli na to, naplň nádrž 98 - 101 oktanovým benzínem a budeš na tom líp ( ještě před odstavením s tím tak 50 km ujeď, ať se to dostane všude ). 1
Jehlan Odesláno středa v 18:00 Nahlásit Odesláno středa v 18:00 (upraveno) řekl bych, že plná nádrž zimního benzínu ( co nejméně biosložky) + Stabilizátor benzínu Liqui Moly | Motozem.cz , hlavně stát v suchu . Upraveno středa v 18:01 uživatelem Jehlan
Jehlan Odesláno středa v 18:04 Nahlásit Odesláno středa v 18:04 před 12 minutami, Irwinek napsal: ještě před odstavením s tím tak 50 km ujeď, ať se to dostane všude ať se to dostane všude
Ušák_linn Odesláno středa v 18:18 Nahlásit Odesláno středa v 18:18 Já vždy natankuju 102 na molce a pak akorát jednou za 2 týdny chodím startovat necham to vrčet a takhle už 3. zimu a vše ok.
Mareka01 Odesláno středa v 18:28 Nahlásit Odesláno středa v 18:28 Čepro + aplikace Srdcovka = nákup benzínu bez BIOhttps://cz.hecht.cz/blog/zahradni-technika/kde-koupit-benzin-e10-bez-bioslozky?srsltid=AfmBOorAk5eYGxVVyJMl-M37673grXU-AQU-crA8-33Sc0o-3MYHHJth
tommasini Odesláno středa v 18:38 Nahlásit Odesláno středa v 18:38 Díky za postřehy. Dával jsem právě vždycky 98 plnou a nikdy nebyl problem. Udělám to zase tak. Díky všem. 1
Jehlan Odesláno středa v 18:38 Nahlásit Odesláno středa v 18:38 před 5 minutami, Mareka01 napsal: Čepro + aplikace Srdcovka = nákup benzínu bez BIO https://cz.hecht.cz/blog/zahradni-technika/kde-koupit-benzin-e10-bez-bioslozky?srsltid=AfmBOorAk5eYGxVVyJMl-M37673grXU-AQU-crA8-33Sc0o-3MYHHJth Ale to je starý benzín ze státních rezerv. Ano, je bez biosložky ( stát ví, že ta na sebe váže vodu a znehodnocuje tak uskladněné palivo). Ale pořád je to "starý benzín" co stát mění za nový a ty staré zásoby rozprodává pomocí Čepro. Na okamžitou spotřebu OK, ale nejsem si jistý jestli lít starý benzín do odstaveného vozu.
Roland Sands Odesláno středa v 18:48 Nahlásit Odesláno středa v 18:48 Možností je spoustu MOL Racing Fuel 102+ závodní benzín elf
Irwinek Odesláno čtvrtek v 09:00 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:00 před 14 hodinami, Roland Sands napsal: Možností je spoustu MOL Racing Fuel 102+ závodní benzín elf Já Ti nevím, tohle už bych asi do motoru s půlmilionem na klikovce nedával
Roland Sands Odesláno čtvrtek v 18:09 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:09 před 8 hodinami, Irwinek napsal: Já Ti nevím, tohle už bych asi do motoru s půlmilionem na klikovce nedával Tak to se omlouvám ale nájezd motoru jsem asi přehlédl. Já tu 102+ míchám 50/50 se 100 evo plus abych zmírnil cenový šok ale baví mě jaké je to vděčné téma.
Irwinek Odesláno čtvrtek v 18:47 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:47 před 13 minutami, Roland Sands napsal: Tak to se omlouvám ale nájezd motoru jsem asi přehlédl. Já tu 102+ míchám 50/50 se 100 evo plus abych zmírnil cenový šok ale baví mě jaké je to vděčné téma. Já jsem o 102 uvažoval, ale Volvácká B6254 zvládala 85 , ta moje byla pro Německo, takže standardně 95, pak jsem jí občas přimíchal nějaký " zvyšovač okt. čísla ", ale projevovalo se to sníženou životností svíček, tak jsem přešel na jednu nádrž 98 okt na dvě nádrže 95 okt, pak jednu a jednu, no a co tam začli dávat to obilí, tak už jen 98 a výše. Motor se mi odměnil tišším chodem, nižší spotřebou ( ten rozdíl v ceně to nevykryje ), a takovou " živější " reakcí. Mechanik mi sice říkal, že už je to zbytečné, ale já mám roční nájezd cca 15 kilo, tak mne to finančně tak nebolí a motoru to svědčí. 102, nebo ten závodní bych asi dával do něčeho točivějšího, tenhle motor těží z krouťáku. A těch půlmega je na nějaké pokusy přecijen moc. Generálka zatím nehrozí, tak proč jí zbytečně chodit naproti
financ Odesláno čtvrtek v 21:26 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:26 Nějaká ta práce na dlouhé zimní večery 8 1
LovecK Odesláno pátek v 05:51 Nahlásit Odesláno pátek v 05:51 @financ aby ti na to jedna zima stačila...
financ Odesláno pátek v 10:33 Nahlásit Odesláno pátek v 10:33 před 4 hodinami, LovecK napsal: @financ aby ti na to jedna zima stačila... jedna stačit určitě nebude
TLD Odesláno pátek v 12:29 Nahlásit Odesláno pátek v 12:29 Prezuto na zimaky, at nemusim resit jakou ,,sragoru''lejt do nadrze . A muzu vyrazit pres Alpy k mori. 1 2
vwtyp11 Odesláno pátek v 18:35 Nahlásit Odesláno pátek v 18:35 před 6 hodinami, TLD napsal: Prezuto na zimaky, at nemusim resit jakou ,,sragoru''lejt do nadrze . A muzu vyrazit pres Alpy k mori. Resim to stejne i na porsakach:) 1
gunman Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Dnes jsme se vraceli kolem 14:30 po D11 domů a najednou vidím v připojovacím pruhu před náma Trabanta. Říkám ženě, hele Trabant, co tady dělá. Jenže Trabant, než jsme k němu dojeli, zrychlil a začal předjíždět auta před náma. Bylo to naše první auto a víme jak jezdilo nebo spíš nejezdilo, tak oba koukáme, jak bere další a další auta a začínáme se smát. Bylo jasný, že si ho musíme prohlídnout, takže zrychluju a po pravdě jsme ho předjížděli ve 170km/h. Za volantem kluk tak 30, žena mu ukázala palec nahoru, tak protroubil a držel se nás kus cesty, tachometrově 150-160. Na první pohled běžnej Traboš v kombíku, bílo-smetanově-neurčité barvy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se