Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
14 hours ago, vwtyp11 said:

996 turbo je legenda ♥️

Je! Za mě jedno z těch aut kdy novější neznamená lepší. Rychlejší? Určitě, ale to starší je prostě zábavnější a ty emoce, který dává nedá žádný moderní auto.

Odesláno
před 3 hodinami, Ušák_linn napsal:

Je! Za mě jedno z těch aut kdy novější neznamená lepší. Rychlejší? Určitě, ale to starší je prostě zábavnější a ty emoce, který dává nedá žádný moderní auto.

...posledný Mezger engine,analog,malé Poršátko..

20250323_122403(1).jpg

• Like 5
Odesláno

Turbo to není ale toho analogu je tam taky hodně. Sobotní seznámení a podstatě rovnou ukončení sezony.

IMG_2707.thumb.jpeg.24fd71f30bd070ecb8ad29e5e60d7059.jpeg

• Like 16
  • Dát hlas 7
Odesláno
před 11 hodinami, cubic napsal:

Turbo to není ale toho analogu je tam taky hodně. Sobotní seznámení a podstatě rovnou ukončení sezony.

IMG_2707.thumb.jpeg.24fd71f30bd070ecb8ad29e5e60d7059.jpeg

Jedno z mála aut, kterému sluší plecháče. Parádní je.

Odesláno
12 hours ago, Kotlick said:

Dejte to pryč, chce se mi darovat ledvinu....:cheers:

darovanim by si si moc nepomohol teda 🤣

• Haha 5
Odesláno
před 44 minutami, bluman napsal:

darovanim by si si moc nepomohol teda 🤣

Byl jsem z těch Poršátek tak rozhozenej, že bych i daroval.... to mi nedělejte... 🤪

• Haha 1
Odesláno
On 11/5/2025 at 7:29 AM, Crusty said:

Jedno z mála aut, kterému sluší plecháče. Parádní je.

Taky mě na něm ty kola zarážejí. Zas tak se v těch starších nevyznám. Bylo to originál takto? Ale vypadá to bombově i na plechu

Odesláno

Je to krátký podvozek, a druhý rok výroby 2.0S, myslím že Fuchs kola v té době nebyli dost široké, takže na sportovní použití se většinou používali plechy. Originál plecháče byli na prvním roku výroby 64/65, ty ale měli chromové poklice. Každopádně Fuchs kola byli taky v plánu ale nakonec se k charakteru auta zvolili plecháče. Vzadu je uprostřed dvoukoncovka výfuku, dobově se to trochu celé poladilo.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Sice v neděli počasí nic moc, ale ještě se mi ukončit sezónu nechce.

1.jpg

2.jpg

• Like 11
  • Dát hlas 2
Odesláno

K tomuhle krasavci z roku 1971 sháním hodinky, nejlépe chronograf, uvažuji o  něčem z produkce Heuer, nejlépe Monaco..., ale jsem otevřený nápadům...

906C6963-4703-4B68-8C55-3B036AC7A365.jpeg

• Like 6
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Vítek75 napsal:

K tomuhle krasavci z roku 1971 sháním hodinky, nejlépe chronograf, uvažuji o  něčem z produkce Heuer, nejlépe Monaco..., ale jsem otevřený nápadům...

906C6963-4703-4B68-8C55-3B036AC7A365.jpeg

Jedny pěkné Heuer carrery jsou myslím v prodejním vlákně a nebo - když se řekne Lotus, tak se mně vybaví Jim Clark nebo Graham Hill a oba nosili (mimo jiné) Breitling Navitimer a nebo tyhle "lotusácký", ale pak bych doporučoval auto přelakovat :D:

https://www.1923shop.com/gb/chrono-watches/4508-arpiem-tribute-tjc-2-jim-clark-watch-green-interlagos-bracelet.html?srsltid=AfmBOoqQS3pvDOLwErftH9-XfrW706VxMQ6OktL7Th7s-H_0InSHp45s

Upraveno uživatelem milomac
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 8. 11. 2025 v 11:09, LovecK napsal:

Takový typický servis na vesnici v zemědělském družstvu, aneb byl jsem si pro auto… 😉

IMG_9786.jpeg

Kde to je? :) Podel se o tip, diky!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...