Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci


Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

ja som na tom podobne....ja viem, niekto moze namietnut, ze image ti je nanic. OK, moznom som uz strara skola, ale mne uz v tejto triede ide aj o image.

:lol2:

jagman?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 10,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uričtě to vnímáme jinak, přijel jsem Skem W221 do prodejny a sedl do Genesis a tak jak jsem napsal jsem to vnímal. Jinak Genesis má i možnost 5l motoru a když se to auto vybaví vším co může, nebude to cenově daleko od EQUUS. V ČR si to lidé občas koupí, ale podle mě to velký úspěch nemá, dnes moc lidí netouží po motoru skoro 4l benzín v Hyundai. Ale vybavení to má fakt super, včetně vysouvacích okeních roletek, všech možných asistentů atd.

 

3.8 je nafta :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jagman - tebe nejaky japonec pretiahol zenu alebo co? Nechapem tie neustale narazky na Lexus aj ked nie je vobec temou debaty. Chodis sem debatovat ci honit zlcnik?

 

Inac Equus je fakt obluda, vacsina konci v statnych sluzbach a pod. Genesis urcite nebude konkurent pre S, skor ho vidim medzi E a S a Equus nad S (myslim kategoriou nie hodnotenim).

 

..dizel v azijskej limuzine? To je Steampunk.

post-4112-0-72682300-1441547972_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se mi Mercedes dřív moc nelíbil, tak ty poslední modely se mi líbí moc :-)

 

http://www.novinky.cz/auto/378482-mercedes-amg-c63-coupe-az-510-koni-poprve-se-ukaze-v-zari-ve-frankfurtu.html

 

Špatný mi nepřijde ani to malý SUV, tuším, že je to GLA. Furt jsem si říkal co to je za divný Áčko :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi chlapi, hyundai nebude nikdy konkurovat esku.....neblázněte , nebude konkurovat ani éčku..... :D nesnáším tyto rychlokvašky.....zadní blatník z éčka, předel zase ala lexus, no nic pro mě...proti Lexusu nemám vůbec nic, auto které je sice z východu ,ale svou kvalitou a luxusem už si své jméno a své příznivce získal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

to je len otazka casu - ako som nedavno to riesil - oblubili sme si japsy, a teraz uz veselo sa kupuju korejske plody a za par rokov aj cinske auta....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abychom tu neřešili 1000x hjóndé, tak nadhodím do placu jednu provokativní otázku - co si myslíte o subaru? Četli jste někdy na subaru nějakou recenzi, kde by se novinář "neudělal" jak úžasný auto řídil? Já ne, a to jsem to sledoval fakt dlouho.

Zmasírován tímhle názorem, jsem si před pár lety jedno to úžasné auto pořídil (zánovní Outback 2,5i) a začalo peklo. Auto bylo v servisu víc, než na silnici. Za 2,5 roku jsem nechal na opravách mimo běžného spotřebáku přes 80 tisíc. Auto nejelo, pod 14l/100 jsem se dostal jen párkrát, tu vychvalovanou neutralitu v zatáčkách jsem hledal, ale nenašel, zato nedotáčivosti habaděj, komunikativní řízení možná bylo mezi koly a posilovačem, ale od posilovače k řidiči už žádná komunikace nešla. Trochu jsem to pořešil lepšíma gumama, protože sériové Nokiany pištěly a klouzaly snad i na rovině, brzdy byly taky spíš komické, než účinné. A kvalita interiéru? Klouzavé kožené sedačky bez náznaku bočního vedení, světlo v interiéru, které svítilo jen do očí dětem na zadních sedačkách, ale dopředu už jaksi nedosvítilo, audio na úrovni polského fiatu a středový tunel poškrábaný po dvou týdnech používání.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

ked si Afri hladal SUV, tak mal aj Subaru v hladaciku

ja som bol dost proti ( aj ta spotreba zahrala svoju rolu, ale aj celkovy dojem z auta)

ale Subaru ma pomerne silny fanclub ( rally?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj známý zubař taky podlehl a koupil nový Forester 2,0i. Cesta s rodinou do chorvatska za "výborných" 12l/100 a auto na pětku nedokázalo držet tempomatovou rychlost 140km/h. Přijel rudý ne od sluníčka, ale jak je nasr...ý.

Druhý kolega před časem taky koupil Outbacka. Říkal, že jsem měl určitě smůlu na kus. Tak koupil nového a do roka měnil 2x spojku, protože ta původní je fakt slaboučká, a 1x zadřel motor, protože auto poměrně dost žere olej a nemá kontrolku na hladinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...