Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci


Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 10,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Možná přejela (kdyby to ten s tím rencke, nebo co to bylo pořádně rozjel, tak by taky možná přehopknul na druhou stranu :D), ale asi víme o čem mluvím...tam kde už ostatní SUV končí, tak RR ještě projede a v té reklamě to akorát převedli do města, alespoň tak to působí na mě, nic víc, nic míň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Furt tomu nerozumim, v cem je jako ten Evoque lepsi? Ma to ediff, pripojitelnou zadni napravu a lehce pres 20cm svetlou vysku. Driv to melo Haldex, ted to ma GKN... Manual diff lock to nema.
Jo, verim ze kde konci ostatni SUV RR jeste pojede, pochybuji ale ze pojede zrovna RR Evoque.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobní zkušenosti nemám, ale viděl jsem toho poměrně dost, co zvládnul právě Evoque projet, ať je jaký je a i samotného mě to dost překvapilo. Třeba to, jak mu dali zabrat v Top Gearu bylo taky slušné, fakt mě dost překvapil. Vypadá jak další z mnoha městských SUV, ale zdání celkem klame. To, co zvládne, tak tam si třeba konkurenti v podobě Audi, BMW a podobní ani neškrtnou. Srovnání třeba s LC už by bylo zase jiné, ale v porovnání s klasickými nejrozšířenějšími SUV je na tom až překvapivě dobře. Teda ne, že by to nebylo úplně jedno, protože většina SUV se stejně do žádného terénu nepodívají a když ano, tak je to terén, který projede i obyč předokolka :). Chtěl jsem tím jen říct, že Evoque na tom je co se týče průchodnosti terénem hodně dobře, vlastně lépe, než by právě člověk čekal.

 

Ještě k té reklamě, kvůli které ta debata vlastně je..mě se i docela líbí, je v tom i trochu vtipu, není to nijak vtíravé, tak proč ne. Rozhodně lepší, než reklama na Hjondé, kde sice řeknou, jak je jejich SUV králem silnic, terénu a kdo ví čeho ještě a co z toho pak...ten Evoque alespoň opravdu i něco zvládne.

Vybírat auto takového typu, tak by Evoque, nebo další RR byli určitě horkými adepty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V rychlosti jsem našel to z TG, na začátku mu celkem dává, pak už je to taková obyč projížďka, se sériovými gumami to není špatné

 

Nebo se mi docela líbí toto - taková upgradovaná verze té reklamy :)

 

Třeba se krutě mýlím a klidně to i rád uznám, ale nemyslím si, že třeba Audina, nebo Bavor by to zvládli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja ti tezko dokazu ze by to zvladla ostatni auta, ukoncime debatu. Nicmene na tom prvnim videu je videt zejmena bok cesty, ne to po cem skutecne jede a u druheho videa jde hlavne o ty najezdove uhly (ktere ma Evoque skutecne nadprumerne dobre :)
Stejne je nejlepsi stara Panda 4x4. :)
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však já se ani nechci hádat :) Neříkám, že je Evoque kdo ví jaký, ale určitě je na tom hodně dobře, osobně klidně věřím, že lépe, než spoustu konkurence, čímž neříkám, že lépe, než komplet konkurence. Evoque prostě dost klame tělem, vypadá jak městské SUV, ale přitom toho zvládne více, než dost, ta DNA RR se v něm nezapře, pořád něco z toho má.

 

Panda, případně Niva, to jsou jiné kategorie, projede to snad všude a přitom takové křapky, když si to tak vezmeš :) To jsou auta s jasným účelem a co dokážou je nesporné, to naprosto souhlasím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...