Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci


Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Já v tom vidím trošku narážku na dnešní SUV, které krom toho, že jsou velké a těžké nic moc nezvládnou, RR ano.

Ale tam ziadne velke a tezke SUV nie su, namiesto toho tam trapia Punto a podobne mestske auta ktore vobec nie su urcene na jazdenie po kopcoch. (velke a tazke SUV by tym preslo rovnako lahko ako ten maly skaredy evoque). Takze je to bud prvoplanova somarina (vyhlasim majstrovstva sveta v chodeni po kolenach a pozvem len hady) alebo niekto fakt nerozmysla.. btw v ktorom meste maju taketo kopce? V Damasku po bombardovani?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 10,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vsak vubec, rozhodne to nestoji za hadku :)

Však já se ani nechci hádat :) Neříkám, že je Evoque kdo ví jaký, ale určitě je na tom hodně dobře, osobně klidně věřím, že lépe, než spoustu konkurence, čímž neříkám, že lépe, než komplet konkurence. Evoque prostě dost klame tělem, vypadá jak městské SUV, ale přitom toho zvládne více, než dost, ta DNA RR se v něm nezapře, pořád něco z toho má.

 

Panda, případně Niva, to jsou jiné kategorie, projede to snad všude a přitom takové křapky, když si to tak vezmeš :) To jsou auta s jasným účelem a co dokážou je nesporné, to naprosto souhlasím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Priatelia neviem ci to tu uz niekto nepostoval, pre istotu davam do pozornosti novy video chanel , pekne spracovane (vzhladom na to ze chalan je amater a robi to cele bez sponzorov z vlastnych zdrojov by som povedal ze moc moc vynikajuci vysledok).

 

 

https://m.youtube.com/channel/UCnaivlKsMwe5is-kFD4j1dA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ahojte,

v rijnu jsem zde daval dotaz na rucni myti a detailing interieru.

 

...Pokud bys to chtěl nutně se servisem, tak v Olmíku jsem slyšel velmi pozitivní reference na ruční mytí Šantovka. Pokud bys chtěl top, tak za sebe doporučím matejveprek.cz, což je dle mého soudu to nej co u nás můžeš v detailingu mít, ale taky ty služby mají svou cenu, takže i záleží na autě, o jakém se bavíš.

Byl jsem dat tedy auto do Santovky a vysledek je 1A! Naprosta spokojenost. Auto vypada jako nove. Kluky ze Santovky muzu rozhodne doporucit.

 

506613c0a71d7b1959f296e2eace923b.jpg

753f9afd9e594a1288be0280103ec73e.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem to rozhodně tvrdit chtěl :lol2: Souhlasím s Honzou Koubkem, že jsou to auta pro lidi s kolotočářským vkusem (na rozdíl od X3 a X5). Deník Blesk je taky úspěšnej a svoje zákazníky si našel... Jinak to nechci hrotit - je fajn, že aspoň v oblasti auto/moto máme pořád ještě relativně na výběr a byl bych rád, kdyby to tak zůstalo. Ale optimistou samozřejmě nejsem :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak jsem nepobral ta recyklovaná vozítka. Co proboha za lidi nechá šrotovat podle mého ještě dobře prodejná a provozovatelná auta? I kdyby některá byla jen na náhradní díly, stále je mnohem ekologičtější přístup jezdit normální ojetinou, než si nechat vyrobit novej šrot. A ekonomický smysl takovýho počínání mi uniká zcela. Samozřejmě ze strany majitelů těch ojetin, postoj BMW chápu naprosto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkově to video je divný, auta jsou leštěnky, pracovníci mají nové rukavice, montérky a brejle. To je jenom divadlo pro zákazníky, kteří kupují nové auto. Ve skutečnosti to funguje tak, že se auto prodá do rozvinutých zemí jako jsme my. A tady ekologická likvidace vypadá trochu jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...