Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci


Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 10,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Cau pani, mate tu niekto skusenost s dovozom aut z USA/Kanaday? 
Zijem v Kanade a dlhsie premyslam si tu nieco kupit a poslat domov pre buduce potesenie mozno aj ako investiciu. Je tu dost aut ktore su doma vzacne...napriklad nieco taketo by mi nevadilo ak by mi hovorilo pane:
Honda S2000

Ak sa niekto s realnou skusenostou najde, budem rad ak sa ozve. Chytrolinov na nete je dost, radsej by som sa pobavil s normalnym clovekom, verim ze toto je to spravne miesto najst takeho cloveka. 
Dik

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík, splnenej sen. Jeden z mnoha tedy😁. Jo, běží sametově, neni to zadnej uřvanej Ital (nic proti tomu tedy😀), ale tohle je spis takova britská honosnost a nadhled. I kdyz 300 kobyl na rok 1984 neni málo..

Tak teď mam dve auta, 18 válců a 8.3l obsah... jeste s pracovnim superbem 24 válců a 11,9l obsah. Downsizingem zatim netrpim😂😂😂🤘🏻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten je bomba. Pamatuju si jak jsem nad jednim v cabriu slintal v bazaru v Californii, je to tak 10 let.  

Vzdycky si u takovyhle aut vzpomenu na starou reportaz o Lambo Countach a vyrok jednoho sefredaktora auto magazinu ktery zaznel ve videu: I firmly believe that everyone who is worth anything at all should own a 12 cylinder car before they die, because there's nothing else like it. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně takhle jsem uvažoval,  chci to zažít dokud to jde :-). A tahle placka se me vzdycky líbila,  ty zadni sloupky jsou nádherný,  kvuli nim jsme nechtěl cabrio. Me se obecne vice libi auta z osmdesatek, nez ze sedesatek, coz je pro me dobre, protoze na E-type bych stejne neměl.  😄A hranaty osmdesatky, to je bašta👌🏻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...