Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci


Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 10,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Můj povzdech je sice o autech, ale hodil by se i do vlákna "co mě naštvalo"

Včera jsem po dlouhé době sledoval autosalon na Primě. Uvádím, že programy o autech jsem dadšeně sledoval od dětství tj od 80. let. To co jsem viděl včera mě úplně dostalo. Samý elektrický srágory. Nějakej týpek, kterýho znám z YT, se tam rozplývat nad elektro MPV od Peugeotu, co ujede i 200 KM. Pak tam holka testovala super VW ID5 za 1,4M, co má maximálku 160km/h. Potom v bazaru okukovali EV ojetiny Nissan Chlív a nějakou malou hnusnou věc asi od Peugeotu, co ujede 60km.

Jak by řekl klasik: chce se mi zvracet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 1. 5. 2022 v 16:16, CEGY napsal:

Tak taky odzimovane. Nejak neni čas. IMG_20220501_125739.thumb.jpg.d1b55b0f62f51f60bb9028bed5e26e5c.jpg

To je fešák, měl jsem ho kdysi v kombíku E430 4 matic, ta 4kolka nebyla žádnej zázrak, ale na silnici a běžný ježdění dobrá. Jedno z nej aut, co jsem kdy měl. Protože mě moderní auta nějak přestávají dávat smysl, přemejšlím, že bych si něco podobnýho pořídil na běžný ježdění, ale zrovna tyhle modely se ztrácely před očima, nevím, co to bylo za plechy. Mám už asi 15 let venku takovou zanedbanou w115, hezká je v garáži a přesto, že na spoustě míst se už oloupal lak, má to jen takovou povrchovou patinu, až na místa, kde se držela vlhkost už dřív. Možná přijde doba, kdy se i tu vyplatí dát dohromady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, (Miloš) napsal:

Co v tom je za motor? Vídal jsem pár let zpátky luxusní stříbrnou w210 s 2l kompressorem jako taxík, ale zmizela.Takovej stav je rarita.

Taky 430. Je spíš na vikendy. Přes zimu s tim nejezdim, nedělá mu dobře. Ta koroze je u 210 smrtelná. Rezne to před očima. Jinak nejpohodlnější auto co jsem měl. Možná s Citroenem XM. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky všem.  Musim přiznat že jsem mel trochu obavy, leccos jsem si o tom motoru přečetl.  Nechci to zakriknout,  ale zatim se legendy nepotvrzuji, ujel jsem s tim uz cca 4.000km a je to zatim velmi spolehlivy auto. A i kdyby, za tu radost to každopádně stoji. V moji cenove kategorii je to zdaleka nejvetsi krasavec a zaroveň úlet co jsem mohl pořídit,  vzhledem k tomu že tíhnu k anglickým autům.  A u nezasvecených vzbuzuje reakce typu " ty ses zbláznil " a to je jasnej signál že jsem udělal dobře🤘🏻.  A hrozně mě baví dotazy na motor a spotřebu,  jak někteří pak nechápavě čumí....jak jako 5.3 12 válců.....cože, 20 na sto, jak to myslíš.... 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...