Jump to content

Recommended Posts

Guest maxigabrielg
Posted

Myslim, ze nase debaty o motorizme pomerne nicia vlakno Kdo s cim jezdi, lebo to zbytocne zaplname roznymi spravami zo sveta motorizmu ( aktualne osud Claksona v Top Gear, rozne otazky, rady....) a tak to fajn vlakno uz zacina stracat prehlad a zmysel. Dufam, ze nas je tu cela tlupa, co uzivime toto zabavno-poucne nove vlakno.

A kedze je to moja oblubena tema, tak zacnem ja.

Ked uz sme sa tu za tie roky niektory priznali k pobluzneniu benzinom - mam taku minihru:

ake je vase auto snov, co by ste si kupili pre radost ( bavme sa o seriovych autach, aj ked o maloseriovych)

a) nieco vysnivane, bez ohladu na prachy

B) nieco co pokladate za fakt dobre auto, s ktorym by ste chceli zit ( ale staviate barak, deti, pes, zena, svokra, podnikanie,...)

c) podla vas to najhorsie, skarede, nepodarene auto co viete vymenovat

• Downvote 1
Posted (edited)

a ) duo RR Phantom na všední den a Bugatti Veyron na víkendy

b ) 911turbo

c ) Fiat Multipla v regionu Střední východ (to správně horké sluníčko, co potěší) na svých pár jízd v tomto akváriu nezapomenu nikdy :D

Edited by gougy
  • Downvote 1
Posted (edited)

a )  Ferrari 250 GT Lusso

b )  MX-5

c )  Citroen Mehari

Edited by Liqid
Guest Mitak
Posted (edited)

A) Aventador, Diablo, Countach - prostě badass Lambo

B ) Mustang 5.0 - ale máme jen dvě garáže

C) Škoda Fabia 1.generace ve verzi sedan

Edited by Mitak
Posted

Nevím, každý sen končí splněním a nejspíš bych začal snít o něčem dalším. No, asi Porsche - ale jestli Carrera GT, 918, staré 2.8 RSR nebo něco od Singera (viz.výše), to nevím. Ale možná i Ford GT40 nebo pár dalších. Jedno auto rozhodně nestačí.

Na denní použití je mi to jedno, jsem spokojený s tím co mám a i kdybych měl neomezený rozpočet, asi by mi přišlo jako vyhazování peněz.

Nejhnusnější auto? Nevím, nelíbí se mi Multipla, Ford Ká i další.

Ale kdo je petrolhead? Před pár lety jsem na to téma napsal článek do Speedu a ukončil ho otázkou, jestli jsem opravdu petrolhead. Redakce vyhodnotila že ano, otiskla to, ale stále si nejsem jistý, jsou mnohem větší maniaci...:-). 

Posted (edited)

a) mraky

B) Lotus Esprit nebo e46M3 nebo Lancia Delta Integrale, Ferrari 348 nebo 355 ale i Alfa junior

c) Ssang...třeba Action

Edited by p3k
Guest maxigabrielg
Posted

hm.... a ja som vlastne nenapisal moju trojku:

a. - Veyron SS

b. - Turbo S

c. tiez asi ten Rodius

a kludne sa tu rozpisme aj mimo ankety, ako to urobil aj Ivan Lelak ( kludne to sem nakopiruj, co si im pisal do Speedu, to bude super!)

ja by som rad sen pretiahol vsetkych motoristov ( kludne aj motorky a pod.) a vsetky temy - ked sa niekomu pacili kozy Megan Fox pri nastupovani do Camara alebo na tu motorku, tak aj to sa sem zmesti.... 

Posted

Auta me zajimaji spis z uzivatelskyho hlediska, vrtat se v nich mi nic nerika. 

A ) Ferrari F50

B ) Audi A6 - BMW 5 - Mercedes E

C) Fiat Multipla

Posted

Poprosím nejakého dobromyseľného moda, aby mi pomohol odstrániť dnes nadobudnutú poruchu videnia a zmenil názov vlákna na "PETROLHEADS - benzínoví šialenci", alebo na "PETROLHEAD - benzínový šialenec". Podľa toho, či preferuje "i" alebo "y". Neurazím sa, ak tento príspevok bude vymazaný tiež. Ďakujem.

Posted

A)volvo p1800

b)911 993

c)pontiac aztek

a+b co me napadlo jako prvni, je jich moc:)

tl

Posted

A) Jaguar F-type R ... Ten design. Ten motor. Ten zvuk.

B) MB CLS shooting brake

C) Yugo, Oltcit, Lada Tavriya a podobne potraty

Díky, nemohl jsem si na tu hrůzu vzpomenout jménem. Jednu dobu jsem potkával Oltcit každé ráno na parkovišti, horší interiér jsem neviděl.

Oltcit_2.jpg

Posted

takze Ropaci budu mat vstup zakazany? :)

za mna nasledovne:

A: 1969 Jaguar E-Type... Toto je moj sen...

B: Kupil som si toho mojho Forejsa a traktor je to slusny :)

C: Dacia 1310, to bola fakt hroza...

Posted

A: Klenoty typu Eagle Speedster nebo Singer 911, to by se mi líbilo...

B: Ideální dvojka RR Vogue na pohodu a  F-Type V6S Cabrio v British Racing Green na černých kolech. Top

C: Každá značka občas ustřelí, takže z pohledu největšího počtu suverénně SSangYong, co se týká kusovek tak M-B C ve verzi Sport Coupé po FL 

Posted

Su to len krasne plechy,,nemaju dusu,aj ked o niektorych si myslim ze mozno:-) auto je tak dobre aky je dobry jazdec,,,,jazdil som vsetkym moznym a na vsemoznych povrchoch a niektorym autam som siahal na polovicu ich moznosti,,moj pud sebazachovy bol urcujucim limitom a nie auto ako take...