Josef01 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Ted je na řadě pořádný US auto a jestli to nevyjde tak fakt přemýšlím o RR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Tak to držím palce, ameriky jsou fajn, ale Rolls je Rolls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Ty starý RR maji nájezd poměrně malý a na tech autech se nic nerobíjí, nedá se to srovnávat s dnešními auty. Motory staré 25 let budou fungovat dalších 40 let a té elektroniky tam moc nebývalo.Pepo prosim nez se pustis do neake kraviny jako je 25let starej RR tak mi zavolej zajedem za kamaradem co ma dilnu jen na tyto stare RR a Bentley a dame kafe lidi jako ty s podobnejma nazorama sou pro nej moc dobrej kseft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Díky zítra se rozhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Nevim kam to placnout tak to dam sem.Cca dva dny zpet unas na benzince sem potkal tento kocar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Ted je na řadě pořádný US auto a jestli to nevyjde tak fakt přemýšlím o RR.Range Rover se mi take moc libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Me se líbí, ale narozdíl od RR je pořád v servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Tak co Pepo, jak jsi se rozhodl? Nechceš vidět ten Mercedes jak jsme se bavili ještě předtím než uděláš zásadní rozhodnutí? Ikdyž stejně myslím, že potřebuješ něco více exkluzivního.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Smlouva podepsaná na Oldsmobil Toronado 1975 eko motor 7,5l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Není náhodou Toronado předokolka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Ano, Oldsmobile se tím vlastně proslavil, byl první s tou koncepcí (když vynecháme počátek automobilismu), kde odpadá ten nešikovný tunel v autě a kardanka a nejen u Toronada ale i dalších modelů, tedy v předu místo pro 3 lidí včetně pásů. Je to tento model na youtube s identickým provedením vnitřního prostoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Kámoš ho ze států přivezl, mě to tenkrát překvapilo, ono se to ve sněhu sklouzlo taky, ale to bylo špatnýma letníma, ale jinak pěkný a řekl bych, neobvyklý, povoz . Kdysi jsem Oldsmobila měl, ale malý motor, já bych radši hranatou limuzínu, ale ty choutky mě už (po mých zkušenostech) opustily. Přeju hodně zábavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Gratuluji tak kdy ho budeš mít? Takováto událost si žádá chronoauto sraz!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 V týdnu by měl být doma, dám určitě vědet. Je to v pěkném a řada věcí v původním stavu třeba lak nebo polstrování. Na sněhu s tím jezdit určitě nebudu. Ten zvuk toho motoru je fakt úžasnej. Majitel se o to staral opravdu dobře, investoval do toho hodně peněz, takových aut za rozumné peníze už moc není a rychle mizí, teď je o pěkné ameriky velký zájem. V podstatě až na pár maličkostí na tohle auto neni potřeba ani sáhnout. Má to clkm slušný výkon na to dobu a spotřeba kolem 17 litrů se 4 cestným karburátorem je myslím hodně dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Krása. Singer Is Bringing Two Gorgeous 911s To Monterey http://www.carbuzz.com/news/2016/7/19/Singer-Is-Bringing-Two-Gorgeous-911s-To-Monterey-7735060 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) Ty Singery jsou neskutecny, hlavne oranzova Targa. Taky jsem na ne vcera na netu narazil, ale nevedel jsem ze budou na Pebble beach tento vikend. A kdyz mluvime o Pebble beach, kamarad mi zrovna hlasil ze tam maji ten koncept maybach. Tak ted lituju, ze jsem si nezkusil sehnat vstupenku s predstihem, temer $400 dolaru na hlavni nedelni akci je dost i kdyz to bude stat urcite za to. Jestli mi posle nejake dalsi fotky tak je sem hodim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Krása střídá nádheru,doufám že to bude někdo vyrábět jako model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Mě ten Maybach nějak vzdáleně ze zadu připomněl Tatraplan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Mě ten Maybach nějak vzdáleně ze zadu připomněl TatraplanA Tatraplan zas připomínal Bugatti a Bugatti Rolls Royce .... Maybach prostě odkazuje na opulentnost předválečných aut a tenkrát se to prostě tak dělalo. Ale krása to je, o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Krása. Singer Is Bringing Two Gorgeous 911s To Monterey http://www.carbuzz.com/news/2016/7/19/Singer-Is-Bringing-Two-Gorgeous-911s-To-Monterey-7735060Singer je pro mě to úplně nejvíc. Nic krásnějšího,co v sobě spojuje nádheru klasických porsche s použitelností moderních aut, asi neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se