Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Jagman

Ty starý RR maji nájezd poměrně malý a na tech autech se nic nerobíjí, nedá se to srovnávat s dnešními auty. Motory staré 25 let budou fungovat dalších 40 let a té elektroniky tam moc nebývalo.

Pepo prosim nez se pustis do neake kraviny jako je 25let starej RR tak mi zavolej zajedem za kamaradem co ma dilnu jen na tyto stare RR a Bentley a dame kafe lidi jako ty s podobnejma nazorama sou pro nej moc dobrej kseft :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, Oldsmobile se tím vlastně proslavil, byl první s tou koncepcí (když vynecháme počátek automobilismu), kde odpadá ten nešikovný tunel v autě a kardanka a nejen u Toronada ale i dalších modelů, tedy v předu místo pro 3 lidí včetně pásů. Je to tento model na youtube s identickým provedením vnitřního prostoru.

Odkaz ke komentáři

Kámoš ho ze států přivezl, mě to tenkrát překvapilo, ono se to ve sněhu sklouzlo taky, ale to bylo špatnýma letníma, ale jinak pěkný a řekl bych, neobvyklý, povoz :). Kdysi jsem Oldsmobila měl, ale malý motor, já bych radši hranatou limuzínu, ale ty choutky mě už (po mých zkušenostech) opustily. Přeju hodně zábavy :)

Odkaz ke komentáři

V týdnu by měl být doma, dám určitě vědet. Je to v pěkném a řada věcí v původním stavu třeba lak nebo polstrování. Na sněhu s tím jezdit určitě nebudu. Ten zvuk toho motoru je fakt úžasnej. Majitel se o to staral opravdu dobře, investoval do toho hodně peněz, takových aut za rozumné peníze už moc není a rychle mizí, teď je o pěkné ameriky velký zájem. V podstatě až na pár maličkostí na tohle auto neni potřeba ani sáhnout. Má to clkm slušný výkon na to dobu a spotřeba kolem 17 litrů se 4 cestným karburátorem je myslím hodně dobrá.

Odkaz ke komentáři

Ty Singery jsou neskutecny, hlavne oranzova Targa. Taky jsem na ne vcera na netu narazil, ale nevedel jsem ze budou na Pebble beach tento vikend.

A kdyz mluvime o Pebble beach, kamarad mi zrovna hlasil ze tam maji ten koncept maybach. Tak ted lituju, ze jsem si nezkusil sehnat vstupenku s predstihem, temer $400 dolaru na hlavni nedelni akci je dost i kdyz to bude stat urcite za to. Jestli mi posle nejake dalsi fotky tak je sem hodim.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Mě ten Maybach nějak vzdáleně ze zadu připomněl Tatraplan

A Tatraplan zas připomínal Bugatti a Bugatti Rolls Royce .... Maybach prostě odkazuje na opulentnost předválečných aut a tenkrát se to prostě tak dělalo. Ale krása to je, o tom žádná.
Odkaz ke komentáři

Singer je pro mě to úplně nejvíc. Nic krásnějšího,co v sobě spojuje nádheru klasických porsche s použitelností moderních aut, asi neexistuje.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...