M3maniac Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Mě ten Maybach nějak vzdáleně ze zadu připomněl TatraplanZezadu tatraplan, zepředu Z4 a zboku jagoš...... pro mě až moc moc ...skoro kýč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Ty dva Singery jsou nadherny, tohle jsem jeste nikdy nevidel a Singer neznam, musim najit vic info a fotek a specifikaci. S timhle Maybachem se musi bezva parkovat, kdekoliv. Halvne do rady u chodniku, ale treba i na normalnim parkovisti. To je snad auto jenom na to vyjet z garaze, jedina zastavka na benzince (pokud je dost velka), a zase domu do garaze Delam si legraci, auto je to samozrejme krasne, ty tvary se mi moc libi, hlavne ten dlouhatansky predek. Je dobre ze ma na konci kapoty ten zamerovac, aspon ma pak clovek porad na ocich kde az to vlastne konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Uz se vi, co tam je za motor? Nekde psali, ze to bude asi na eletriku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Tak to by byla bomba, 600k trychleni z0 na 100 za 3 sec a dojezd na nabití 120km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Já jsem zvědavej hlavně na nahrazení zrcátek kamerou. To aby se člověk naučil znova parkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 To jsou parametry Tesla S akorat dojezd je 400km tenhle koncept aut se objevuje celé desítky let, nakonec i u Oldsmobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 RR Phantom 1925.. LINK ten Maybach by bol dostojna reinkarnacia po sto rokoch, ale na Maybach to ma podla mna uz moc sportovy kabat. Ja si tak nejako predstavujem vrcholne kupe od MB, ale ked uz ten MB brand posunuli opacnym smerom, asi to bude musiet byt Maybach. mne sa napriklad neuveritelne pacil Cadillac Elmiraj, ale zda sa, ze sa vyroby naozaj nikdy nedocka. ale bolo to po dlhej dobe americke auto, ktore ma zaujalo. okrem Tesly, samozrejme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Ten Phantom ma aerodynamiku ze by ho mohli rovnou pouzit jako raketoplanu A ty kulaty dvere jsou bozi, musim si najit fotku kde jsou otevrene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Parádní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 RR Phantom 1925.. LINK ten Maybach by bol dostojna reinkarnacia po sto rokoch, ale na Maybach to ma podla mna uz moc sportovy kabat. Ja si tak nejako predstavujem vrcholne kupe od MB, ale ked uz ten MB brand posunuli opacnym smerom, asi to bude musiet byt Maybach. mne sa napriklad neuveritelne pacil Cadillac Elmiraj, ale zda sa, ze sa vyroby naozaj nikdy nedocka. ale bolo to po dlhej dobe americke auto, ktore ma zaujalo. okrem Tesly, samozrejme.Tady pak je to Bugatti typ 51, o kterém jsem psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 otvorene dvere LINK su tam vyborne fotky, odporucam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 To je jak auto z Hobitina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Mě ten Maybach nějak vzdáleně ze zadu připomněl TatraplanA snad ještě více 77. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 JAWA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Zbrojovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Škoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 FRM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Wikov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Smlouva podepsaná na Oldsmobil Toronado 1975 eko motor 7,5l Dnes mrknu ze srandy na rajveteranu a co na mě nekoukne hned na první straně :-D Pravda fakt pěkný auto :-) Jen tento je starší ročník...http://www.rajveteranu.cz/11630-oldsmobile-toronado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) Byl jsem se na tohle taky podívat i na jiné v tom Pelechově, ale ten stav mě moc nevzal, tohle je fakt lepší Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se