ricous Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 (edited) "Dopadlo to výborně, jsem jen trochu v šoku..." Dle manuálu jsem se snažil zatáhnout za kliku a "někam dolu" vrazit šroubovák, aby se odsunula ta krytka - no samozřejmě se to nepodařilo. Ale kampak na nás - na nás níkam Měl jsem u sebe otvírák dýnka a tu krytku jsem vyloupnul, povedlo se. Teď už je "kjundaj" na cestě do pryč... Edited February 9, 2018 by ricous Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 ricousi diky bohu, protoze hjunde i40 s vybitou baterkou neni moc potrolheadi tema :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Treba ho ma aspon v benzinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uff Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Air France mi zrusili let, tak jsem se inspiroval tady: https://www.autickar.cz/blog/clanek/top-10-akci-roku-2018-pro-autickare-evropa/433/A navstivil retromobile. Musim rict, ze fakt pecka. Spoustu aut jsem jakziv nevidel. Jen jsem trosku zhorknul pri pohledu na taxametr. Jen za dve cesty 130 euro. Jinak skoda, ze jsem nemel foťák a muj sluzebni mobil foti tak strasne, ze se to sem stydim pri ucte k tem strojum dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 (edited) ´ Edited February 10, 2018 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaSFI Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 jé, to se moc často nevidí, Trabík v perfektním stavu. Občas nějaký chudák olezlý co dožívá u nějakého dědy anebo naopak přeplácané maškary. Takhle se to nelesklo ani nový. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 jé, to se moc často nevidí, Trabík v perfektním stavu. Občas nějaký chudák olezlý co dožívá u nějakého dědy anebo naopak přeplácané maškary. Takhle se to nelesklo ani nový.JJ, výstavní kus jak ze Zwickau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daredevill Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 (edited) ..double.. Edited February 10, 2018 by Daredevill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daredevill Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Jen škoda že pan majitel nemá tušení, z čeho se karoserie skutečně vyráběla. Ale jinak skutečně pěkný kus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 ...a krásně voní.....emise neemise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 (edited) Z toho, že majitel neví, z čeho se jeho leštěnka vyráběla, bych takového fandu teda skutečně nepodezříval. Na Bratislavskou značku to vymyslel naopak skvěle, navíc se jim tak říkalo. Tašky taky nejsou z Igelitu a říká se jim tak. Chytrolín sem chytrolín tam. Edited February 10, 2018 by Hasňa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daredevill Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 To máš asi pravdu, sám jsem měl 601 kombíka ve svítivě žluté barvě. Možná právě proto mě označení bakelit vždycky tak štvalo. A o vůni se netřeba bavit, to je lahoda pro každého fandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaSFI Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 to byla jen bledá závist těch co jim zrezla škodovka :-) Trabík bohužel reznul taky, jen to na něm nebylo vidět. A taky trochu míň než stejně staré škodovky protože měl slušnou antikorozní ochranu, oni ty skelety máčeli ponořením mnohem dřív než s tím začali v Boleslavi. Trabant je prostě kult. Když se nám před časem objevil jeden na autosrazu Kafe a káry v Brně, v nálezovém stavu, byla kolem něj snad větší tlačenice než kolem nového Jaguaru Ftype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Jen škoda že pan majitel nemá tušení, z čeho se karoserie skutečně vyráběla. Ale jinak skutečně pěkný kus.Duroplast je na 9, tak tam dal bakelit. Ale na kráse mu to pranic neubírá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daredevill Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Né to vůbec ne, je to krásnej kousek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechac Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Par fotek z vikendoveho blbnuti :-) se ctyrkolkou je sranda i v zime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Ta druha fotka je bozi Jirko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaSFI Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 se čtyřkolkou je sranda hlavně v zimě! Není to moc moderní? Nehádají se tam pomocníčci? Já mám v Pandisku primitivní 4x4 s viskospojkou a zcela bez čudlíkátorů, teda kromě ABS a smykuje to klidně a pohodlně. Spíš se to musí dost nutit, na nějaké běsné hrabání to nemá výkon takže to nijak neustřelí, nevyděsí. Stačí si do zasněžené zatáčky ubrat, začít zatáčet jakoby dřív, přidat aby to hráblo a pak jen plynem kontrolovat. Spousta zábavy i v bezpečné rychlosti, blbnutí v každé zatáčce, kruhák na tři smyky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechac Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Diky Honzo Tady u Rka jde prave vsechno vypnout, takze do toho nic nezasahuje, ale spis je skoda, ze neumi R vyslat na zadni napravu vic vykonu, jak je to maximalne 50/50, tak je citit ze to vsechno pekne jde, ale zaroven by to mohlo byt o fous lepsi :-)) Ale na rodinny kombik je to porad ohromna porce zabavy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewolucionar Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Odporucam vyskusat 4x4 v Eve a jeho vektorovy prenos na snehu.. Kamos ma 911 turbo a vravi ze je to take hrackarske 4x4 proti Evu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts