moco Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavelpu27 Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 (edited) Hlásím další přírůstky na výstavu. Mám v jednání Diablo, Alpine 110 a 310 V6 a Matra Murenam.facebook.com/events/152675222149357?ref=m_notif¬if_t=admin_plan_mall_activity Edited April 4, 2018 by Pavelpu27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Pratele, nemate typ na nejakou appku do mobilu, co by mela spolehlivou a hlavne aktualni databazi radaru? CR postaci. Mam neco takoveho v autonavigaci (platforma I go my way), no ale navigaci tam nedavam furt, ale hlavne je tam kazdy orientacni vesnicky radar a kazde misto, kde kdy nejaky policajt meril, coz je na nic. Navic je to uz dosti letite, takze nove radary tam nejsou (ale to je moje chyba, uznavam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Zkus Waze, je to navigace do mobilu, která funguje hodně jako komunita, tzn. problémy na silnicích a další věci zaznamenávají přímo řidiči, takže je hodně aktuální. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Jo, jeste jsem zapomnel dodat pozadavek, ze to musi fungovat off line (bez neustaleho pripojeni mobilu k netu). Koukam na waze a nevim prave, jestli to splnuje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Tak to je potom Waze passe, bo ten je připojen pořád, funguje právě na bázi neustálé aktualizace uživateli. Něco v off bohužel neporadím, používám hlavně Waze, který mě snad ještě nikdy nezklamal a nejsem jediný, proto si ho troufám doporučit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareka01 Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 (edited) Waze je postaven jako komunitní a vysoce aktuální aplikace = bez datového připojení a online aktualizace postrádá smysl a ani nebude fungovat.Ale asi není lepší řešení se skutečně aktuálním přehledem (hlásí se i třeba policejní hlídky). Pak existují databáze POI bodů (např. www.poi.cz) kde jsou uvedena místa se stacionárními radary i nejčastější místa mobilních měření. Takže stáhnout tuto databázi a dodat do vybrané offline aplikace, nebo pořídit navigaci, která už tu databázi obsahuje (např. TomTom, Sygic atd.). Edited April 5, 2018 by Mareka01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Sygic ale radary tusim za priplatok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavelpu27 Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Waze funguje i offline a radary jsou tam normálně vidět. Ale samozřejmě online je to o 80% lepší, protože neaktivní místa to nenahlásí a naopak to nahlásí hlídku, která se před chvílí postavila na místo. Ono chtít aktuání situaci oflline je trochu oxymoron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Prosím o radu: Zakoukali jsme se doma do Miníka, ve třidvířku.. moc jej neznám, ale někde sem četl, že některé motory jsou špatné. Nebo prostě poruchové.Které vynechat z hledáčku?Nějaké tipy co vybírat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Benziny druhe generace sou poruchovy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Benziny druhe generace sou poruchovyDík.. a to jsou které ročníky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Dík.. a to jsou které ročníky?2006-2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Mini cooper s rok 2006 - 2010 je fajn, musíš ovšem hlídat napínák rozvodového řetězu, ideálně vyměnit po koupi. Není to drahá záležitost, jede to nádherně, známej by možná prodal tenhle kousek. Kdysi jsem ho dovezl, má ho po kompletním velkém servisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 Prosím o radu: Zakoukali jsme se doma do Miníka, ve třidvířku.. moc jej neznám, ale někde sem četl, že některé motory jsou špatné. Nebo prostě poruchové.Které vynechat z hledáčku?Nějaké tipy co vybírat?https://m.autorevue.cz/techto-20-motoru-obejdete-v-bazaru-sirokym-obloukem#part=5 Nejde jen o napinak, ale taky o rozvodovy kolo na klice.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudrnac Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 (edited) A jeste trpi na zakarbonovani (jako vetsina primovstrikovych motoru), coz se nechat vycistit da, ale stoji to penize. Kdyz jsem minika zvazoval, mel jsem vybranou variantu prvni verze poface ve verzi "S". Prvni verze predface "non S" mely problemy s prevodovkama, coz se "S" verzi vyhnulo, protoze mely jinou. Osobne bych vzal posledni kusy prvni generace v "S" (tj. rok 2004-2005). Osobne se mi ale vzhledove libi vice ty druhe generace, kousek postovany M3maniacem je moc pekny, ale investicim do toho motoru se trochu bojim. Na druhou stranu tech aut jezdi mraky a jen tu a tam nekdo resi problemy, ale myslim si, ze je to spise casovana bomba a drive ci pozdeji bude treba resit rozvody (nejlepe hned po koupi) a dekarbonizace. Slysel jsem i o problemech s hlucnosti motoru za studena. Bohuzel BMW se k temto problemum postavilo zady. Ono ty ceny bazarovych vozu o necem vypovidaji, casto se pekny "S" kousek prvni generace prodava za cenu minika druhe generace. Hlavne pri mem stesti bych urcite koupil problemovy kus :-) Vice informaci muzes cerpat na mini clubu (http://new.minicooperklub.cz/index.php) Edited April 6, 2018 by kudrnac Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 este si muzes pocist tady: http://www.auto.cz/motory-1-4-a-1-6-vti-1-6-thp-francouzsko-nemecky-motorovy-prusvih-105912 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 Casovana bomba to je. Jak se to zacne sypat, budes si rvat vlasy. Diagnostika sice pise nejake chyby, ale je problem dohledat konkretni zavadu a musi se menit postupne vsechno mozne. Pokud si chces zablbnout, je to fajn svezeni, ale clovek se musi predem rozloucit s penezma, za ktery to koupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudrnac Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 Ale tak pokud se nekomu libi prvni generace mini, nevadi mu, ze uz je to relativne stary, maly, spatne se tam hleda pozice za volantem (tedy mne urcite s vyskou 195 cm) :-) Ale jako stylovka prevazne do mesta jako fajn... Jeste se daji najit i pekny kusy s relativne malym najezdem. Ono jednicka prvni generace od BMW se zakladnimi motory na tom se spolehlivosti neni o moc lepe nez druha generace mini (bohuzel)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 OK pánové díky všem, zkusím je doma zchladit.Ade designovka je to parádní, to jo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts