enslow Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Orgazmus... https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW-M3-Wertanlage/vhc:car,pgn:1,pgs:10,ms1:3500_56_,frn:2014,ful:petrol/pg:vipcar/249758109.html Velmi by ma zaujimalo ako dotycny dospel k tej cene za tu staru haraburdu a cim to auto ma byt tak vynimocne aby za to niekto zaplatil tych skoro 50000e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 (upraveno) enslow: je videt ze jsi znalec... Kabriolet M3 E30 se začal vyrábět v květnu 1988 a poslední auto sjelo z výrobní linky v červnu 1991. Celkem vzniklo jen 786 sériových kusů (plus jeden Sport Evolution Cabrio) s motorem S14B23 o výkonech od 195 do 215 koní. Kabriolet měl o 160 kg vyšší hmotnost než kupé, takže se na stovku dostal v nejsilnějším provedení o 0,6 sekundy později a měl také o 2 km/h nižší maximální rychlost.Více na: https://www.autorevue.cz/jak-se-vyvijel-kabriolet-bmw-m3-v-peti-generacich Upraveno 7. května 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 No dát 50k EUR za věc, která nejede a budu v ní vypadat jak cikánskej baron, to je fakt orgasmus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Zmiziku to si malinko pletes s Mercedesem ale budiž...od tebe se jina reakce ani nečekala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 I kdyz M3 E30 uznavam a vim, jaky sou ceny, tak si taky rikam, kdy to padne. Preci jen za pade uz bych si asi spis koupil jetou M4ku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Ja nevim no, tyhle prachy bych za to nedal.Hlavne si myslim, ze starsi Mka ma cenu kupovat s pevnou strechou a ne cabrio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 pokud ti jde o investici, pak jednoznacne kabrio. vzdycky se drzi cenove vys, nez kupe.. krom racka a par speku teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Já jsem do toho teda nechtěl přispívat, ale 50k je MOŽNÁ cena za auto v origo stavu. Tady už je, podle mě, vidět ruka tunera a to cenu dramaticky snižuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Kouknul jsem na to pozorně a je to normální tunerskej bastl. Když bude mít kliku, prodá to za 25-30k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Ja to myslel vobecne, e30 pres mega mi prijde docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Jj, ten tuning je prisernej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Já jsem do toho teda nechtěl přispívat, ale 50k je MOŽNÁ cena za auto v origo stavu. Tady už je, podle mě, vidět ruka tunera a to cenu dramaticky snižuje.Je to hujda, o nicem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Jj, ten tuning je prisernej...A tak nekdo to ma rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 A tak nekdo to ma rad...Ale ne za ?50k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Ale ne za ?50k Dyt to psal láska - orgasmus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 tak von je problem v tom, ze origo E30 M3 kabrio unverbastelt je 70+.. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=261137128&categories=Cabrio&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&maxFirstRegistrationDate=1992&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=83f8b66f-c775-9b67-2405-489a1bf066c0 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=259837728&categories=Cabrio&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&maxFirstRegistrationDate=1992&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=83f8b66f-c775-9b67-2405-489a1bf066c0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Totéž s 36tkama, nedomrvená originál je za 1,5m a vyskákanou koupíš za 4 kila. U 30 je to ještě horší, bo tam drtivá většina produkce padla za oběť 6ti hrnkový mánii.Známej má závodní E30 M3 4hrnek zavřenou už asi 10 let v garáži a už teď na tom má čistý skoro 2 miliony profit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 enslow: je videt ze jsi znalec... Kabriolet M3 E30 se začal vyrábět v květnu 1988 a poslední auto sjelo z výrobní linky v červnu 1991. Celkem vzniklo jen 786 sériových kusů (plus jeden Sport Evolution Cabrio) s motorem S14B23 o výkonech od 195 do 215 koní. Kabriolet měl o 160 kg vyšší hmotnost než kupé, takže se na stovku dostal v nejsilnějším provedení o 0,6 sekundy později a měl také o 2 km/h nižší maximální rychlost.Více na: https://www.autorevue.cz/jak-se-vyvijel-kabriolet-bmw-m3-v-peti-generacich znalcama se to tu jenom hemží... auto co jsi postoval má uváděný rok výroby 6/1987, což neodpovídá Tvojí teorii jedinečnosti... stejně jako to, že tu chudinu někdo upravil k obrazu svému... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Hoši, fakt nerad spamuju, ale přes velké nadšení na začátku nemám od většiny z vás žádnou zprávu, jestli dorazíte na výstavu http://www.auto-chaloupek.cz/#vystava. Prosím, dejte mi vědět přes SZ, jestli dorazíte, nebo ne a případně se zaregitrujte, prosím. Díky,Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Hoši, fakt nerad spamuju, ale přes velké nadšení na začátku nemám od většiny z vás žádnou zprávu, jestli dorazíte na výstavu http://www.auto-chaloupek.cz/#vystava. Prosím, dejte mi vědět přes SZ, jestli dorazíte, nebo ne a případně se zaregitrujte, prosím. Díky,Pavel máš chybu v odkazu..... Upraveno 10. května 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se