Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nieje to dokonalé a úplne na chválenie sa, ale mám z toho radosť :)

Minulý rok na rýchlostnej ceste som zrazil srnu, Suzuki si odnieslo pár rán, srna žiaľ neprežila. Dostala to do hlavy asi v 100ke, nič som nestihol urobiť. Na aute praskla nádržka na vodu do ostrekovačov a nárazník.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Hovorím si, starý vrak, nové diely kupovať na to je samovražda, počkám na nejaký iný rozbitý v okolí a kúpim nárazník. Nádržka bola otázkou 1000kč, tá šla nová. No žiaľ verzie Sport sa moc neobjavujú, aj keď náhodou je to búrané na predok samozrejme. Prešla ma trpezlivosť a skúmal som možnosti opráv. Písal som asi do troch firiem, ktoré plasty zvárajú, všade mi povedali, že to sa už opraviť neoplatí, že mám kúpiť nový diel, alebo počkať na vrak. Čo som robil doteraz. Tak ma to prešlo a keďže sa práce nebojím, hovorím si, že to skúsim sám, nemám čo stratiť. Začal som googliť ako sa vlastne plasty zvárajú, rozhodol som sa kúpiť tento zázrak:

Je viacero spôsobov, ale na môj konkrétny prípad mi prišlo toto ako najrozumnejšie, keďže som potreboval niečo čo ten diel doslova zošije a podrží. 

Začal som teda šiť a takto to celé dopadlo:

Pred: 

A po:

Niesme automobilové fórum, takže nejdem písať viac detailov z procesu opravy, ale myslím, že na prvý pokus slušný výsledok. Ak máte niekto podobný problém, smelo do opravy :)

Ak by niekto v Prahe chcel požičať tú sponkovačku na plasty, pokojne napíšte. U mňa úlohu splnila, pokojne požičiam. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Analógový svet je stále krásny a zábavný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...