Bells Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Jooo Gumball Rally je super na to koukám rád a následně dávám ještě Le Mans, když už jsem v dobovém rozpoložení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Podelim se o radost z vyletu se Starenou . Ty stopy nejsou ode me Vice pripadne na https://instagram.com/m5e39cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 (upraveno) Moc hezky, Karle, hned mi to trochu pripomnelo lonskou Transalpinu. Upraveno 20. srpna 2018 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Paráda KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Krása ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Nieje to dokonalé a úplne na chválenie sa, ale mám z toho radosť Minulý rok na rýchlostnej ceste som zrazil srnu, Suzuki si odnieslo pár rán, srna žiaľ neprežila. Dostala to do hlavy asi v 100ke, nič som nestihol urobiť. Na aute praskla nádržka na vodu do ostrekovačov a nárazník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hovorím si, starý vrak, nové diely kupovať na to je samovražda, počkám na nejaký iný rozbitý v okolí a kúpim nárazník. Nádržka bola otázkou 1000kč, tá šla nová. No žiaľ verzie Sport sa moc neobjavujú, aj keď náhodou je to búrané na predok samozrejme. Prešla ma trpezlivosť a skúmal som možnosti opráv. Písal som asi do troch firiem, ktoré plasty zvárajú, všade mi povedali, že to sa už opraviť neoplatí, že mám kúpiť nový diel, alebo počkať na vrak. Čo som robil doteraz. Tak ma to prešlo a keďže sa práce nebojím, hovorím si, že to skúsim sám, nemám čo stratiť. Začal som googliť ako sa vlastne plasty zvárajú, rozhodol som sa kúpiť tento zázrak: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je viacero spôsobov, ale na môj konkrétny prípad mi prišlo toto ako najrozumnejšie, keďže som potreboval niečo čo ten diel doslova zošije a podrží. Začal som teda šiť a takto to celé dopadlo:Pred: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A po: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Niesme automobilové fórum, takže nejdem písať viac detailov z procesu opravy, ale myslím, že na prvý pokus slušný výsledok. Ak máte niekto podobný problém, smelo do opravy Ak by niekto v Prahe chcel požičať tú sponkovačku na plasty, pokojne napíšte. U mňa úlohu splnila, pokojne požičiam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Niečo na nedeľné popoludnie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Podelim se o radost z vyletu se Starenou .KoFoLo, ty si vul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 KoFoLo, ty si vul Uz jsem ten inzerat cetl asi 3x, pak i m5e39.cz ale uklidnuje me ze starenu jiste nahradis necim jinym o cem bude zabava cist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 KoFoLo, ty si vul Neprodavej ji! Nezaslouží si to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Dneska jsem sladil dvě super značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Tohle je stejně nejlepší Z4, ta s pevnou střechou je vyměklá(ač krásná) a ta představená tento týden je neskutečně škaredá a s BMW už to nemá nic společnýho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Tip na sobotni vylet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Analógový svet je stále krásny a zábavný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Tip na sobotni vyletA já sem od pátku na rozlučce. Supr no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 A já se synem na turnaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Já se tam chystám 15let, opět jsem mimo čr. Snad pristi rok, my jsme ale 70.výročí oslavili už ve Štutgartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Ja tam budu, teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 před 20 lety přesně na den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 To byly doby kdy jsem na to koukal s otevřenou pusou . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se