hufnor Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Zábavný záběr z recenze nové audiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Včera se trochu pucovalo :-) jsem z té barvy paff :-) a i pracovní hodinky jsem sladil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Rene, je nadherna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dík :-) no byla to láska na první pohled a trip 2.500 km pro ni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Tak jsem vytáhl v týdnu Zeďoura po zimním spánku a zjistil jsem, že mi kape olej na svody (těsnění pod Ventildeklem). Takže zahájení sezóny, až 5. či 6. měsíc. Rovnou jsem koupil nové gumy a komplet tlumiče s uložením Hodím to nějakému mému mechošovi, ať to přehodí a uděláme Geometrii (ještě, že jsem nasál nějaké lidi z BMW k nám ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Tak jsem vytáhl v týdnu Zeďoura po zimním spánku a zjistil jsem, že mi kape olej na svody (těsnění pod Ventildeklem). Takže zahájení sezóny, až 5. či 6. měsíc. Rovnou jsem koupil nové gumy a komplet tlumiče s uložením Hodím to nějakému mému mechošovi, ať to přehodí a uděláme Geometrii (ještě, že jsem nasál nějaké lidi z BMW k nám ) Doufam ze nejaky dvorni mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 K vám do somálska? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 (upraveno) Moco: potřeboval jsme si ulevit M3maniac: Přesně, k nám do Somálska Barvu máš krásnou! Byl jsem naštvaný, loni jsme na M54 udělal separátor a věci okolo a ventildekl byl čistý. V Říjnu jsem zavřel auto a odzimování rovnou s kapáním Letos to moc na Norsko nevypadá, tak aspoň udělám servis a počkám, zda budu moci vyrazit po létě Čekáme na teplo Upraveno 10. dubna 2020 uživatelem Somalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Moco: potřeboval jsme si ulevit M3maniac: Přesně, k nám do Somálska Barvu máš krásnou! Byl jsem naštvaný, loni jsme na M54 udělal separátor a věci okolo a ventildekl byl čistý. V Říjnu jsem zavřel auto a odzimování rovnou s kapáním Letos to moc na Norsko nevypadá, tak aspoň udělám servis a počkám, zda budu moci vyrazit po létě Čekáme na teplo A mně se nejvíc líbí tvůj služebák, pokud si dobře pamatuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 jj, služebák je tady no Už mi ho dokonce polepili potvory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 dnešní venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Včera jsme větrali auta a dnes moto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Zacinam litovat, ze sem prodal 36tku. Budu muset na leto neco poridit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 M3 je naprosto úžasný auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Já po dlouhé době dnes výtahnul moje oblíbené, úžasné časy to byly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 M3 je naprosto úžasný auto.Má pravdu předsedo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 2XM3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 2XM3 ta blize je famozni a bozi fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se