Jump to content

Recommended Posts

Posted

Když jsme u těch nadčasových aut nemělo by se zapomínat na... 😂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
V 7. 12. 2023 v 20:00, (Miloš) napsal:

Nejsi bílá vrána, jseš zvrhlík 🤣 vidím v tom služební káru dealera Invicty 😆 Ale na druhou stranu tyhle libůstky chápu, jedno z mejch nejoblíbenějších aut bylo XMko a jedno Scorpio druhý generace mám doteď, přestože se mi z něj úplně zvedal kufr, když vyjelo jako nový, stačilo u něj párkrát posedět po návratu z hospody a koukat do těch jeho divnejch očí 😁

Vysmátá Volha se tomu říkalo, měl jsem ho 2.3 AT kombika i XMko v 3.0, to bylo svezení 🥰 nedávno o Škorpikovi byl někde článek a připomělo se mi...

Posted (edited)
9 hours ago, McMarty said:

XMko v benuínu 3,0 l byl můj dětský "vlhký" sen.

tak to teda. o tom som snival, ale nakoniec som kupil R25.. moje prve auto za prve zarobene penezi. Dodnes nanho spominam, startrek. Ale XM je XM, ten dizajn robil Bertone a myslim ze to bolo vemi nefrancuzske a napriek tej silenej dobe aj skutocne nadcasove, to suhlasim

undefined

Edited by instant
Posted
před 7 hodinami, instant napsal:

tak to teda. o tom som snival, ale nakoniec som kupil R25.. moje prve auto za prve zarobene penezi. Dodnes nanho spominam, startrek. Ale XM je XM, ten dizajn robil Bertone a myslim ze to bolo vemi nefrancuzske a napriek tej silenej dobe aj skutocne nadcasove, to suhlasim

Jj, 5a2áca měla boží přístrojovku a ta moje někdy mluvila 😉 ne teda jako ta MOJE, ta mluví furt 😀.

Mangawagen je nadhernej přízrak, kamarad si pro něj teď byl, tak snad mi dá povozit 🤔

Posted (edited)

@DavidLC jj moja 25ka mala kecafon, "die Fronthaube ist nicht geschlossen" to sa neda zabudnut :) a k tej mluvici zene.. nie nadarmo sa tomu hovori sedadlo smrti. ja to svojej musim pravidelne pripominat. ale stichne tak na max tri minuty. inac by jej vraj vystrelilo dekel :)

@TLD dakujem

Edited by instant
Posted
9 hours ago, instant said:

azteky, lamba a splasene elektrochladnicky.. prostaticky mangawagen snad nikomu neublizi :) 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

mmm, V8 atmosfera? chutovecka 👌

Posted
V 9. 12. 2023 v 0:36, instant napsal:

azteky, lamba a splasene elektrochladnicky.. prostaticky mangawagen snad nikomu neublizi :) 

Zdravím kolegu🤩

Posted
před 5 hodinami, xjr1 napsal:

Zdravím kolegu🤩

Chlapi, dobře vy👍  tak jak moc Lexus nežeru(rozuměj neutrální vztah), tak tohle je bomba. Design, V8 atmo, tak je to spravne. A instant jeste s tim nadhernym svetlym interierem…🤩

Posted

Odbočím :-). ONO Popovice - Rajhrad u Brna, když jedu kolem, tak si vždy říkám, jestli to těm řidičům stojí za to, ....... čekat možná i půl hodiny na volný stojan, fronta 20ti až 30ti aut je úplně běžná. Když už by mi šlo čistě o ekonomickou stránku věci, tak raději budu v práci o půl hodiny déle a natankuji za 7 minut kde chci. Ale jak se říká: proti gustu žádný dišputát.

Pokud je v palivu méně biosložky nebo je lépe aditivovaný, tak by to dávalo smysl. Na internetu jsem tyto informace nenašel.