Ušák_linn Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu 14 hours ago, vwtyp11 said: 996 turbo je legenda Je! Za mě jedno z těch aut kdy novější neznamená lepší. Rychlejší? Určitě, ale to starší je prostě zábavnější a ty emoce, který dává nedá žádný moderní auto.
zerrou Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu před 3 hodinami, Ušák_linn napsal: Je! Za mě jedno z těch aut kdy novější neznamená lepší. Rychlejší? Určitě, ale to starší je prostě zábavnější a ty emoce, který dává nedá žádný moderní auto. ...posledný Mezger engine,analog,malé Poršátko.. 5
cubic Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Turbo to není ale toho analogu je tam taky hodně. Sobotní seznámení a podstatě rovnou ukončení sezony. 16 7
Kotlick Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Dejte to pryč, chce se mi darovat ledvinu.... 1
papen Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Doma tomu zena rika krize stredniho veku, ale i tak mam radost 12 1 2
furo Odesláno 5. listopadu Nahlásit Odesláno 5. listopadu @papen nech je rada, lepšie auto ako milenka daj viac foto 2
Crusty Odesláno 5. listopadu Nahlásit Odesláno 5. listopadu před 11 hodinami, cubic napsal: Turbo to není ale toho analogu je tam taky hodně. Sobotní seznámení a podstatě rovnou ukončení sezony. Jedno z mála aut, kterému sluší plecháče. Parádní je.
bluman Odesláno 5. listopadu Nahlásit Odesláno 5. listopadu 12 hours ago, Kotlick said: Dejte to pryč, chce se mi darovat ledvinu.... darovanim by si si moc nepomohol teda 5
Kotlick Odesláno 5. listopadu Nahlásit Odesláno 5. listopadu před 44 minutami, bluman napsal: darovanim by si si moc nepomohol teda Byl jsem z těch Poršátek tak rozhozenej, že bych i daroval.... to mi nedělejte... 1
Ušák_linn Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu On 11/5/2025 at 7:29 AM, Crusty said: Jedno z mála aut, kterému sluší plecháče. Parádní je. Taky mě na něm ty kola zarážejí. Zas tak se v těch starších nevyznám. Bylo to originál takto? Ale vypadá to bombově i na plechu
cubic Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Je to krátký podvozek, a druhý rok výroby 2.0S, myslím že Fuchs kola v té době nebyli dost široké, takže na sportovní použití se většinou používali plechy. Originál plecháče byli na prvním roku výroby 64/65, ty ale měli chromové poklice. Každopádně Fuchs kola byli taky v plánu ale nakonec se k charakteru auta zvolili plecháče. Vzadu je uprostřed dvoukoncovka výfuku, dobově se to trochu celé poladilo. 2 1
LovecK Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Takový typický servis na vesnici v zemědělském družstvu, aneb byl jsem si pro auto… 5 4
Oskar Odesláno 11. listopadu Nahlásit Odesláno 11. listopadu Sice v neděli počasí nic moc, ale ještě se mi ukončit sezónu nechce. 11 2
Vítek75 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu K tomuhle krasavci z roku 1971 sháním hodinky, nejlépe chronograf, uvažuji o něčem z produkce Heuer, nejlépe Monaco..., ale jsem otevřený nápadům... 6 1
milomac Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu (upraveno) před 3 hodinami, Vítek75 napsal: K tomuhle krasavci z roku 1971 sháním hodinky, nejlépe chronograf, uvažuji o něčem z produkce Heuer, nejlépe Monaco..., ale jsem otevřený nápadům... Jedny pěkné Heuer carrery jsou myslím v prodejním vlákně a nebo - když se řekne Lotus, tak se mně vybaví Jim Clark nebo Graham Hill a oba nosili (mimo jiné) Breitling Navitimer a nebo tyhle "lotusácký", ale pak bych doporučoval auto přelakovat : https://www.1923shop.com/gb/chrono-watches/4508-arpiem-tribute-tjc-2-jim-clark-watch-green-interlagos-bracelet.html?srsltid=AfmBOoqQS3pvDOLwErftH9-XfrW706VxMQ6OktL7Th7s-H_0InSHp45s Upraveno 12. listopadu uživatelem milomac 1
bluman Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu Heuer Carrera 2447SN https://www.chrono24.sk/heuer/carrera-vintage-chronograph-2447sn-rare--id42582814.htm?SETLANG=en_SK&SETCURR=EUR
Vítek75 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu před 3 hodinami, bluman napsal: Heuer Carrera 2447SN https://www.chrono24.sk/heuer/carrera-vintage-chronograph-2447sn-rare--id42582814.htm?SETLANG=en_SK&SETCURR=EUR Ta cena hodinek poněkud atakuje cenu nákupu auta
Harwey Odesláno 13. listopadu Nahlásit Odesláno 13. listopadu @Vítek75 mozes napisat nejake dalsie info o aute? stav, povod, dalsie fotky... alebo uz si to niekde tu postoval? dik
brownwld Odesláno 13. listopadu Nahlásit Odesláno 13. listopadu V 8. 11. 2025 v 11:09, LovecK napsal: Takový typický servis na vesnici v zemědělském družstvu, aneb byl jsem si pro auto… Kde to je? Podel se o tip, diky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se