Bradkoun Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 - Pouzdro LUMINOR- inhouse kalibr Panerai P.5000- 8 denni rezerva ručního nátahu- průměr 44mm První roztřesené fotky nejnovějšího přírůstku mi doufám odpustíte. Chápete to, že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Tohle jsou titanovky ? Nasypej sem prosím ještě hodně fotek v různých světelných podmínkách :-) to matné pouzdro mi nějak zatemnilo mysl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulix Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Matne pouzdro a hnedy cifr..Jsou super.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabelM Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Gratuluji k hodinkám. Ať ti přináší jen radost. Koupeno v ČR ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denjl Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 tvl. dosto dobrý.... parádní přírůstek do fóra Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAJA Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Super kousek...titanové PAM se tu příliš nevidí. Gratuluji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Velká gratulace, určitě přidej další fotky. Jakou hrála při Tvém rozhodování role absence vteřinovky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Pecka! Nedávno tu MaxT představil PAM560, teď už tu jsou i 562. Moc velká paráda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 tvl super!! ta hneda v kombinaci s titanem vypada skvele :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denjl Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 560ky už tu byly dřív než Maxovi, ale to nic nemění na tom, že seou to boží hodinky a je to supr oživení fóra....Pecka! Nedávno tu MaxT představil PAM560, teď už tu jsou i 562. Moc velká paráda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Jsou paradni... Za me bych na titan ale nemel... Za pul roku bych z nich mel ocumlanej bonbon... Neptal ses kolik stoji novy pouzdro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacob Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Za pul roku bych z nich mel ocumlanej bonbon... Já nevím, jak vysoké nároky na pouzdro kladeš, ale měl jsem titanové Citizen, Seiko, Oris nebo Breitling a nikdy jako bonbon neskončily :-). Vrypy jak ocel, vlasové škrábanečky nejsou naopak skoro vidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Neco jsem v titanu mel, a preferuju ocel. Lip se s tim jde u hodinare srovnat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Gratuluju, krásnej kousek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bradkoun Posted March 16, 2015 Author Report Share Posted March 16, 2015 Díky moc všem za kladné ohlasy.Původně jsem uvažoval o PAM392, kde si mi líbila kombinace mat a lesk pouzdra. Pak jsem vyzkoušel 359 (312 neměli). Říkám si tak nahlas, že to chce 44mm, ale pouzdro 1950 mi nějak nesedělo. Šáhnul jsem tedy po Luminoru 561 i když ta bílá jako že vůbec ne. "A zkoušel jste ty titanový?", ne ty sem ani neviděl. Tak se koukněte. Pouzdro Luminor sedí, obrovskej hnědej krokouš se mi zakousnul do ruky a že prej nepustí. Z titanu jsem odvařenej. Máte k tomu i šroubováček, žlutej hadřík a gumu :-) Chci je sundat z ruky, ale nejde to. Ještě dementní dotaz k mému poradci, jestli si je mám opravdu koupit. Ale to už dávno došlo k zatmění mysli a směju se od ucha k uchu jak chronomagor.No ještě dám kávičku abych trochu prodloužil zážitek z nákupu a už se mi balí. V mrákotách to odřídím na kafe s doutníkem, dostává se mi obdivného přikyvování jako že jo a já mám své první PAM :-). Sem se nějak rozepsal...Pozn.: ten hnědej cifr snad nejde vyfotit, titan nejlepší na maximálním světle. Tak to budu zkoušet, snad ty pokusy moc neodsoudíte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Pekne, ten titan jim sedne, me se libi, jsou jine, nez ostatni a to je dobre. Skvele oziveni, gratuluji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bradkoun Posted March 16, 2015 Author Report Share Posted March 16, 2015 Tak pár novejch foto nejen pro Mitaka. Barevně docela seděj, i ten cifr se poved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Kůra pes to mám zase Dylana, jak říkáme my fanoušci Beverly Hills 90210. Já to chci kupovat až v září, takže je prosím tě zkus do té doby co nejvíc dodrbat, ať vidím, jestli ten titan vydrží nebo ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruzitko Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Tak ty jsou hodne povedene, jakou maji v realu rezervu natahu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 9,5 dne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts