Jump to content

PANERAI PAM562 LUMINOR 8 DAYS BASE

Bradkoun

Recommended Posts

560ky už tu byly dřív než Maxovi, ale to nic nemění na tom, že seou to boží hodinky a je to supr oživení fóra....

Pecka! Nedávno tu MaxT představil PAM560, teď už tu jsou i 562. Moc velká paráda!

Za pul roku bych z nich mel ocumlanej bonbon...

Já nevím, jak vysoké nároky na pouzdro kladeš, ale měl jsem titanové Citizen, Seiko, Oris nebo Breitling a nikdy jako bonbon neskončily :-). Vrypy jak ocel, vlasové škrábanečky nejsou naopak skoro vidět.

Díky moc všem za kladné ohlasy.

Původně jsem uvažoval o PAM392, kde si mi líbila kombinace mat a lesk pouzdra. Pak jsem vyzkoušel 359 (312 neměli). Říkám si tak nahlas, že to chce 44mm, ale pouzdro 1950 mi nějak nesedělo. Šáhnul jsem tedy po Luminoru 561 i když ta bílá jako že vůbec ne. "A zkoušel jste ty titanový?", ne ty sem ani neviděl. Tak se koukněte. Pouzdro Luminor sedí, obrovskej hnědej krokouš se mi zakousnul do ruky a že prej nepustí. Z titanu jsem odvařenej. Máte k tomu i šroubováček, žlutej hadřík a gumu :-) Chci je sundat z ruky, ale nejde to. Ještě dementní dotaz k mému poradci, jestli si je mám opravdu koupit. Ale to už dávno došlo k zatmění mysli a směju se od ucha k uchu jak chronomagor.

No ještě dám kávičku abych trochu prodloužil zážitek z nákupu a už se mi balí. V mrákotách to odřídím na kafe s doutníkem, dostává se mi obdivného přikyvování jako že jo a já mám své první PAM :-). Sem se nějak rozepsal...

Pozn.: ten hnědej cifr snad nejde vyfotit, titan nejlepší na maximálním světle. Tak to budu zkoušet, snad ty pokusy moc neodsoudíte.

post-24601-0-77305400-1426502809_thumb.jpg

post-24601-0-99375000-1426502823_thumb.jpg

Pekne, ten titan jim sedne, me se libi, jsou jine, nez ostatni a to je dobre. Skvele oziveni, gratuluji.

Kůra pes to mám zase Dylana, jak říkáme my fanoušci Beverly Hills 90210. Já to chci kupovat až v září, takže je prosím tě zkus do té doby co nejvíc dodrbat, ať vidím, jestli ten titan vydrží nebo ne.