Přejít na obsah

Oris Divers Sixty-Five


Chumpus

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Lehce ozivim tohle vlakno, cca pred mesicem jsem nastavoval presny cas, hodinky jsem dost mozna neserizoval jeste dele.. Hodinky nekdy odkladam na dynko, nekdy na korunku nebo devitku, pripadne je mam u pres noc. System v tom zkratka zadny nemam, po minimalne mesici ale delaji minus 15 sekund  :flex: Tudiz je ani nebudu serizovat a zkontroluji zase az na konci brezna :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Jelikoz tu informaci tady nikde nevidim, tak v souvislosti s Baselword 2018 vysly nove verze Oris 65 s klasickymi indexy a to ve vel. 36mm (modry, cerny ciselnik) a 40mm (cerny). Lze si vybrat klasicke ocelove nebo bi-colory  s bronzoovu lunetou. Cerna v nabidce drive nebyla, alespon co se klasickych indexu tyka (pouze seda, modra, zelena)

Bronzove hodinky ci prvky z nich jsem nikdy nemel, patinu vznikajici na bronzu nemusim, mozna se tomu da ale predejit (?), nevim.. Kazdopadne mam nad cim premyslet, libi se mi moc.. Dle fotek to vypada, ze bronzove jsou i rucky a samotne indexy.. :) U verze 40mm navic doslo ke zmene pozice datumoveho okenka, ukryva se na 6tce a vypada hodne nenapadne. Co na ne rikate? Libi? Nelibi? Oris-65-bronze-bezel-6.jpg?ixlib=rails-1

 

Oris-65-bronze-bezel-comparison.jpg?ixliOris-Divers-Sixty-Five-Bi-Colour-2.jpgOris-Divers-Sixty-Five-Bi-Colour-1.jpg

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...