Přejít na obsah

Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time


Baker

Doporučené příspěvky

The case, in 18kt white gold, measures 42mm. It has a sapphire crystal and it is water resistant to 30 meters.
Movement is the Swiss automatic Patek in-house caliber 324 S C FUS with 29 jewels, 28,800 vph and a power reserve of 45 hours. It has a 21kt gold rotor and is fitted with a Gyromax balance with a patented geometry Spiromax balance spring, and bears the Patek Philippe Seal. Functions are: hours, minutes, seconds, dual time zone, separate day/night indications for local and home times. It has a blue varnished dial with luminescent hands and numerals, and an openwork hand for home time display.

 

pppilot.JPG

 

pppilot1.jpg

 

pppilot2.jpg

 

pppilot4.jpg

 

Moc pěkné.

Upraveno uživatelem Baker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si jist tím zlatem, v oceli byly by v tomhle parádním  tool leteckým tvarosloví letečtější, ale nešť. Patek ve zlatě je ten pravý patek. Ciferník a ovládání třemi korunkami chce být tak letecky lapidární a polopatický, až je pro mne fakt opakem intuitivního. Osobní neschopnost, určitě bych si zvyk.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Práve som našiel niečo také, že určili cenu okolo 50,000 dolárov, inde zase za 42,000 eur.. A také delikatesné info o roku 2009, kedy sa predali jeden Pilotky z roku 1936 za 1,7 milióna eur... :clap:

post-38180-0-23537200-1426717663_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to úplně to co bych od PP čekal, po pilotkách bych se určitě rozhlížel jinde. U PP bych očekával a vyhledával spíš špičkové společenské hodinky, výjmečné materiály, s komplikacemi, dizajnem, spíše konzervativní. Nicméně neodsuzuju, třeba si to trh žádá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PP ukazali, ze to neni zaprdena fabrika fungujuca na istotu. Krasne pilotky vymazlene do posledneho detailu. Local/Home indikator odstranuje potrebu 24h stupnice na ciferniku alebo lunete a hodinkam zachovava krasnu jednoduchost a eleganciu.

Idem si vymenit trenirky a snivat svoj sen o Patekoch...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...