Přejít na obsah

Tudor Pelagos Blue


Baker

Doporučené příspěvky

Vždyť jo, me se treba Tvoje Citizen s 20 barvami a 15 rucickama strašně libej a myslim to fakt upřímně;-)) každému se libi neco a to je dobre

 

Už tie Citizeny nemám, sú kdesi v Hradci :). Ale je mi za nimi smutno.

Aby sme si rozumeli, ja neflejmujem. Mne sa Pelagosy (v čiernom) veľmi páčia, už som ich na fóre viackrát chválil. A je jasné, že koľko ľudí, toľko chutí a som rád, že tu je pestro a že nie všetci chcú Rolexy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 267
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kolego gratuluju k dalším inhouse Pelagos na foru

 

dekuji pane Kolego :)

 

blue vyzaduji vice kuraze, ale jsou fantasticke... definitivne maji silny potencial..jsou timeless a maji silny charakter (teda spis jich majitel, ktery ma kuraz nejit do komercnich reseni)

 

jinak jsou tak da.mn sexy! ten vysoky kontrast a hranate tvary misto vintage look...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle jsme o modré superluminova nevěděl

Speaking of the bezel? this is the first time that Tudor (and quite possibly anyone) has made a diving watch with a ceramic bezel that uses injected superluminova ? rather than applying the lume to the bezel after it has been cast, the superluminova is injected into the ceramic, which has the effect of making it thicker and brighter. Tudor has also borrowed a trick from Rolex in using blue superluminova (although it avoids the Chromalight terminology of Rolex?s dive watches), as it?s the last colour to remain visible at depth.

Zdroj: http://www.salonqp.com/updates/new_watches/2015-tudor-pelagos/
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako modrá jo, no jo a kde jsou ty skazky s oranžovou, asi se do těch hloubek budeme muset podívat sami :) ta technologie s lumi je zajímavá a opravdu by mě zajímalo jestli jedinečná (nemyslím modrou barvu) ... a hodinky jsou to pěkný

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě, když bych měl být upřímný trochu, na všech Tudorech, kde to je, vadí nápis rotor selfwinding, i když je to tradice. Každopádně na druhou stranu musím říct, že ač těch řádků tam je zbytečně moc, to nijak oku nevadí, je to vyvážené oproti štítu, názvu a Ženevě. Zrovna tak mi nevadí, že u 3 už není index, člověk to zaregistruje jen při lumi a to se na to musí soustředit, při zběžném pohledu na to kolik je hodin mě to vůbec nenapadne řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco málo k tomu:

 

It was not until 1946 that Hans Wilsdorf first opened Tudor. Wilsdorf chose the name Tudor because he wanted to honor the Tudor period of England.

The Tudor watches used the Tudor Rose signed on the dial which is the heraldic emblem of England and takes its origin from the Tudor dynasty. Ending 1960's Tudor changes its famous Rose sign for the actual Shield sign.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...