VintageLover Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Odpověděl mi, prý má nabídku na 70t Zeneko se dal na chrona? Tak to se posereme všichni Link to post Share on other sites
Tikal Posted June 6, 2018 Author Report Share Posted June 6, 2018 Jo, jo Link to post Share on other sites
Lamiczka Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 (edited) Že bych je taky pustil, nesedí mi úplně 100% do kolekce Jo a přijde mi, že mají fest oloupaný ručky, nebo jsou nějak přeplácaný... Vteřinovka má být oranžová a minutovka + hodinovka bývají víc zoxidovaný do žluta...plochá "luneta" je odraná až na kov, standardně má na ní být PVD Edited June 7, 2018 by Lamiczka Link to post Share on other sites
Tikal Posted June 7, 2018 Author Report Share Posted June 7, 2018 Tak to ty moje budou určitě přes kilo :lol2: Link to post Share on other sites
financ Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Kilo čeho? Link to post Share on other sites
Rodkopf Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 syra, jestli chce nekdo moje za 70, zatnu zuby a pustim je s origo balenim Link to post Share on other sites
Tikal Posted June 8, 2018 Author Report Share Posted June 8, 2018 Neslevuj, komplet balení, bude v tom měřítku za kilo a čvrt Link to post Share on other sites
guzmic Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Že já vůl, je za těch 25 nekoupil... :-) Link to post Share on other sites
hinkle Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 (edited) Jedny se nedávno objevily na německém hodinkovém fóru. Edited December 15, 2018 by hinkle Link to post Share on other sites
Lamiczka Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 Podle té malinké fotky bych řekl, že z nich někdo sundal PVD - nejspíš bylo odrbaný tak je dodrbal úplně.... Link to post Share on other sites
kuncák7 Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 Jednou se k nim zase vratim. Uz na me cekaj, jen je dat dohromady. Jen to datum nenasteluju ani s napovedou co mam :-(. Link to post Share on other sites
Lamiczka Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 Znova do stejné řeky....moc pěkně Máš to tam i s obrázkama a když použiješ Tikalovu metodu s kozama, tak si to i zapamatuješ...nejlehčí je neděle, je bez teček... Největší vydrbávka byla, než mi došlo, že dny u toho kalibru přeskakují při ručním přetáčení pozpátku Link to post Share on other sites
Dokusan Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 Už jsou opět na sbazaru... Link to post Share on other sites
Lamiczka Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 Jo, to jsou pořád ty zprasený...na těch ručkách i pouzdru se někdo trochu vyřádil, škoda...ale to je na druhou stranu řešitelný...nejhorší je v zásadě cifr... Link to post Share on other sites
Dokusan Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 To pouzdro nevypadá nijak zvlášť zle... Nebo? Link to post Share on other sites
Lamiczka Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 Z fotek bych řekl, že na 99% má přebroušenou "lunetu" - je z ní odrané PVD. Jinak je OK. Link to post Share on other sites
hinkle Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 Ještě jednou ty z toho německého fóra. Lepší foto. Link to post Share on other sites
hinkle Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 Ještě jednou ty z toho německého fóra. Lepší foto. Link to post Share on other sites
Lamiczka Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 (edited) jojo, mají odrbaný PVD, ale zde má proti těm českým OK ručky - hodinová a minutová mají takový drsnější povrch, jako zoxidovaná lumi a jsou lehce do žluta, minimálně u mě ale nesvítí vůbec ani pod UV, ručka chrona je červená (zatím na všech, které jsem viděl...) a ta pro změnu pod UV září, má nějaký pigment, který není sice lumi (po nasvícení nezůstává zářit), ale má pod UV fosforovou barvu. Moje jsou na fotce v galerii zde, možná najdu i noční co jsem někdy fotil, kde je vidět to co popisuju...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/109191-lamiczkova-galerie/?p=1978298 Edited December 16, 2018 by Lamiczka Link to post Share on other sites
Lamiczka Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 našel jsem jednu hodně nic moc, ale vidět to je... Nasvíceno UV lampičkou... Link to post Share on other sites
Recommended Posts