Přejít na obsah

Omega Seamaster Planet Ocean 2200.50


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem prosel cele vlakno a musim rict, ze fotky mas vazne paradni. Zvlast ty cernobile fotky jsou luxusni. Nemuzu si ale pomoct a musim se vyjadrit k velikosti, tyhle 45,5 jsou uz vazne obrovske a zvlast na tom tahu vypadaji hodne masivne. Jsi na tu velikost asi uz zvykly, ale na tvoji ruce vypadaji fakt velike. Zato ty rolady ti sedi naprosto perfektne! Ale je fakt, ze se mi spis libi mensi hodinky obecne... Tesim se na dalsi fotky

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Andy velmi pekne ti dakujem za pochvalu ja mam pre ne slabost a fotim ich vzdy ked mozem:-) co sa tyka tej velkosti je to subjektivne napriklad mne pridu Rolexky male ked na ne pozeram no ked ich odfotim a pozriem na fotky tak su sedia fakt neskutocne paradne a ano som uz na Omegy zvykol je to proste my dream:-) a co sa tyka fotiek tak tych bude len a len pribudat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skvele fotky! Ja jsem v pasti. Po nasem vcerejsim rozhovoru jsem je sel vyzkouset a sedi mi paradne. Jen holt ta cena, nabizeli mi $6950 za klasickou verzi s kyklopem (tusim, ze to je oznaceni 16610), ale byly to tedy z druhe ruky po servise z roku 1991. Za starsi verzi bez datumu a s WR 200m chteli $8500. Oboje je o dost vic, nez co jsem ted ochotny a schopny zaplatit, tak to asi zustane dal z rise snu...

Pak jsem jeste zkousel Tudor Pelagos - ty se mi hodne libi. Cena $4100. Black Bay mi za srdce nechytly. Nakonec jsem byl asi pul hodiny v boutiqu Omega a tam jsem se taky vyradil. Co me zklamalo byly ty Seamaster 300. Hodil jsem je na ruku a nic. Ofiko cena $6200, za me nee. Co me naopak maximalne nadchlo byly SMP 300m (stare bondovky) v cernem provedeni. Ty jsem hodil na ruku jen tak do poctu a byl jsem z nich maximalne uneseny! Ofiko cena $4400. PO ve 42mm byly pekne, ale SMP vedly. Moony jsou taky skvele, ofiko cena $5200 vcetne kompletniho "moon" baleni vcetne dalsich dvou remenu. Nakonce jsem zkousel modre AT. Jako jo, ale za $6900 tedy taky nee. No a na jomashopu ty ceny zacinaji byt teprve zajimave ;-)

Promin, ze ti takto plevelim vlakno, ale kdyz jsme o tom vcera vedli rec, tak jsem jen chtel s nekym sdilet svuj vcerejsi vylet ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...