Přejít na obsah

Omega Seamaster Planet Ocean 2200.50


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děkuji moc kluci za info. No, je to raketa, ale "když chceš opičku, tak musíš mít i na banány" ;-) každopádně bych tedy utrčitě řešil origo.. A jestli je to i stejně pohodlné jak krásné, tak by nebylo co řešit :-) Ale uvidíme.. no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji moc za info. No, ještě se tak nějak rozhoduji mezi těmito PO vs SMPc (ten starší model ) tzn. 45/15mm vs 41/12,5mm... ruku mám 18-18,5cm... Tak přemýšlím, abych ty POčka "skoval" pod košili nebo svetr ( v obleku nechodím, to jen na svatby ) ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt mě ty fotky dostávají  :clap: a ty hodinky vypadají pořád jak nové, nevidím na nich žádný zásek, opravdu krásně čisté  :clap:

Ale kdeze:-) hodinky uz maju nieco za sebou len to neni poriadne vidiet:-) viem to slusne zamaskovat, zasek nemam ziaden to je pravda no luneta a antireflex uz za tie roky dostali zabrat:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Líbí se mně, jak to sem vždycky nasypeš a kvantita kvalitě nijak neubírá. To já nacvakám desítky fotek, pak to začnu procházet, ta je neostrá, tady blbej odlesk, tady je mám upatlaný, tady je zas moc prachu,... a vypadnou z toho sotva dvě, tři.

Tak nacvakane uz mam nejake tisicky fotiek, mam niekedy stav ze nieco nafotim a ked to prechadzam tak to vsetko vymazem, niekedy som to sem daval podstatne viac, teraz uz si vyberam z toho miliona fotiek ako mi raz napisal jeden tunajsi kolega:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Len tak na rychlo, teraz dosiel kurier a nemohol som vydrzat musel som si ich dat na ruku a cvaknut ich, je to moj splneny sen :-)attachicon.gifimage.jpg

nádherný na ty si taky brousim zuby... ale zatim jsem věrnej Breitlingu. Ať dělají radost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...