Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ta trasa možná byla tím, že jsem měl pro aktivitu chůze, nevím proč, zapnutou 3D rychlost a 3D vzdálenost, tak to snad bude nějak OK, ale ty ostatní věci jsou totálně mimo. Teď zrovna mám na ruce -16 stupňů celsia. Dnes mi poslali z podpory Garminu postup na úplnou reinstalaci, tak to vyzkouším, že prý to většinou pomohlo a že se chystá update, který by měl chyby odstranit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Fénixáře, když pročítám poslední stránky, je mi skoro "blbé" sem napsat, že jsem si pořídil taky nové kousky s optikou a zatím funguje všechno, co jsem vyzkoušel. Přestože mám "dětské" zápěstí, na ruce sedí výborně. Popravdě jsem před koupí váhal, jestli si nepočkám na verzi 5x která má 12 gb na mapy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je 14titi jen dobře. K mapám ve verzi 5x... F3 umějí mapy ve spojení s telefonem také. Zkoušel jsem to a nějak jsem tomu nepřišel na chuť. Displej je prostě na tyhle věci malej. Ale každému podle jeho gusta. Já sám bych mapy na F3 použil jen v nejvyšší nouzi.

 

3.jpg

 

 

Upraveno uživatelem tomy.22
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi uniklo tommy :). Měl jsem za to, že F3 umí jen navádět po trase, kterou si člověk dopředu nahraje. Využití ve spojení s telefonem mi nedává moc smysl právě kvůli malému display. Mapy v F5 bych využil při turistice, cyklistice, běhu bez mobilu. Osobně nerad jezdím a běhám s mobilem. Na druhou stranu F5x budou v základu stát někam ke 20K, a za to bych měl skoro dvoje F3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám dotaz. Zajímá mě, pokud bych si koupil nejlevnější variantu bez hrudního pásu, jestli funguje F3 i s jiným hrudním pásem - např. od 310 xt? Díky.

 

 

Nevím to jistě, ale myslím si, že by fungovat měl. Každopádně přijdeš o spoustu funkcí co nabízí ten nevější RUN hrudní pás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Synchronizace času s telefonem je během pár vteřin, ale když si to hledá lokaci podle GPS tak to je tragédie, obzvlášť po úplném vybití je to šílený a nedej bože v uzavřených prostorách třeba ve fitku mám dřív odcvičeno než se to zesynchronizuje. Jinak velká pecka a můžu jen doporučit. Největší smysl to má u lidí co je nosí každý den, ale jakmile to nemá automatiku tak to u mě nehrozí... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím páni. Zvažujem kúpu týchto Garminov fenix 3, len sa akosi neviem rozhodnúť medzi silvermi a graymi. Jedná sa mi o ten ciferník, nie je na tých gray trochu náchylnejší na viditeľné škrabance? Respektíve či je to vidieť tak aj na tých silveroch. 

 

Ďakujem za postrehy a skúsenosti. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nutno podotknout, že je z ruky nesundavám při žádné! činnosti. A jelikož často lezu, tak dostávají zabrat.  A druhá věc, před tím jsem hodinky nikdy nenosil, takže jsem na ně ani nebyl zvyklý. Takže jsem několikrát s nimi praštil třeba o futra, když jsem procházel dveřma :). Doufám, že na příští kousek už budu hodnější.

 

Taky si můžeš všimnout pořádného škrábance na skle. Pak jsem pochopil, že je třeba objednat krycí folii :).

 

Teď se můžou stát jen dvě věci. Buď mě tu ostatní ukamenují, že si nevážím hodinek (trochu máte pravdu, pro mě to je stále věc na sport a zábavu) a nebo si ostatní uvědomí, že ten jejich kousek je oproti mému nádherný... ;)

 

Takhle tedy vypadají po asi 13 měsících...

post-41625-0-40880400-1487621221_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sú teda poškrabané celkom dosť, ale ako to ty hodnotíš tak máš pravdu, že keď niečo využívaš tak proste s tým musíš počitať, že sa sem tam niečo stane. Ja osobne mám Suunto all core black a mám lunetu tiež doškrabanú a používam ich denno denne. Ale nie je to asi po tých rokoch ako u teba za pár mesiacov. No tieto nemajú toľko funkcií ako Fenixy. Ale super zhodnotenie a dík aj za foto, teraz už viem, že chcem strieborné :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...