Přejít na obsah

RED WING boty - výběr


Doporučené příspěvky

Tyhle myty ohledne velikosti...

 

 

 

...jsou především vytvořený naprosto uměle a nesmyslně a několik členů tu stále dokola tvrdí, že si mam kupovat svojí běžnou velikost a ne menší. A to je kravina, protože když nosím například vel. 43 a RW si kupuju 42,5 , tak to není proto, aby mě tlačily a já se je snažil rozcházet, ale proto, že konkrétně u Moc Toe a Iron Ranger odpovídá velikost 42,5 běžné 43. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono ja som to konecne pochopil, ked som si precital co su tzv "lasts" a pozrel obrazky roznych lasts v mierke. A uplne teraz chapem, ze ked mam trebars bezne 43 tak z niecoho potrebujem 42,5 a z ineho 44 a pritom su to furt zdanlivo rovnake oblekove boty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RW vybírat o půl čísla až o číslo menší! Moje první moc toe jsem si vzal o půl čísla menší než nosim standardní velikost a byly mi jak píšeš akorát (nikde netlačily), časem povolili o dalšího půl čísla a noha mi v tom lítala jak nudle v bandě... Kůže trošku změkne a malinko se poddá, takže si trochu sedne a přizpůsobí se noze. Moje zkušenost je, že prostě o půl čísla povolí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Reagoval jsem na fotku rozsmajdanejch Beckmanu, co sem daval o stranku zpet koza. RW jsou az na vyjimky boty sity do ramu a takovy boty se bez ohledu na znacku chovaj stejne. Nejde o to jaky cislo vezmete, ale jak vam sednou a brat je s tim, ze se zvetsi za sebe nedoporucuju u RW, ani u niceho jinyho. Tot vse.

 

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

první kotníkové RW  8139 jsem si koupil o číslo menší a myslel jsem, že se zjevím. Moc jsem je ale chtěl, tak napínák u ševce a jdou nosit, ale úplně pohodlný stále nejsou. Poté, co jsem jsem několikrát bolestí viděl Ježíše v Iron Rangerech, už jsem se na menší velikosti vykašlal. Nízké foreman jsem si koupil svoje číslo a pohoda. Black Smiths a 9011 taky 43, nejsou těsně na nohu jak ty oxfordky, ale kotníčkový boty mám všechny drobet volnější a běžně v nich chodím na výšlapy a aspoň nemám strach, že si dodrbu palce cestou z kopce nebo umřu, když mi nateče po chůzi noha. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svoje RW nosím moc rád a jsem rád že jsem je měl dnes ráno. Škrábal jsem přítelkyni přední sklo na autě, ona si svlékala kabát auto stálo v lehkém kopci a najednou cítím zvětšující se tlak na pravé noze... Za pár vteřin jsem měl přední kolo na botě :)

 

Měl jsem ho na noze cca deset vteřin, RW jen špinavé, bohužel jsem vyfotil až po otření otisku pneumatiky.. Každopádně s jinou botou bych hádám tolik štěstí něměl.. (a to v úterý letím na 3 týdny do asie...)

post-1885-0-44996000-1481873175_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...