Přejít na obsah

RED WING boty - výběr


Doporučené příspěvky

Výborně. Já ty černý taky pomalinku roztahuju. Už z nich nemám puchýře. Včera na noze (office, auto) celý den. Sice nohy, jak ve svěráku, ale VÝRAZNĚ lepší.

Mimochodem stejný jsem to měl s prvními Chukkas před 4 lety, přestože na délku jsou o číslo větší. Tento týden jsem v nich ušel 18km tůru a nožky jak v bavlnce. Chce to vydržet a nevzdat to :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Red Wingy jsou nádherný boty, ale na mou mamutí nohu 38,5-49 je to docela problém, nevíte o nějaký alternativě s podobným designem? Nejlíp "moc toe" nebo něco jako 9111, každopádně s bílou plnou podrážkou. Nevíte o nějakým evropským eshopu, nebo značce co se v Evropě prodává? Cena max 4000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

hele vometáci co si myslíte vo ballistolu ?

 

BALLISTOL a kůže

BALLISTOL efektivně chrání kůži proti vysušování, vodě a jiným poškozením. Zbytky činící kyseliny v kůži jsou neutralizovány. BALLISTOL regeneruje křehkou, suchou kůži, učiní ji měkkou a elastickou, dodá jí hedvábně matný lesk. Ideální na boty, sedla, uzdy a řemeny.

 

vobjednal sem si dvě flašky (někde sem čet, že to je zázrak na všechno) ..... že bych s tím polil ty svoje křápy ať se v tom dá chodit ..... nebo je to píčovina ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...