Přejít na obsah

RED WING boty - výběr


Doporučené příspěvky

Mám na Čukách něco podobnýho. Radil jsem se s Otou, páč jsem z toho byl taky rozladěnej a ten my vysvětlil, že to je normálka, že se s tim moc při výrobě neserou... tak mě uklidnil a neřešil sem to. Je fakt, že co jsem si objednal z kamenný prodejny DH, tak tam nic takovýho nebylo, ale co se týkalo eshopu (eBay), tak tam byla tahle fuka. 

DSCN3428.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne. Kdyz se kouknu na svoje boty, jak jsou dojebany (= maji patinu neasi), tak resit takovou drobnost pri nakupu je naprosto irelevantni. Jinak nedavno jsem o tech botach premyslel - mam Beckmany 5 let a Moc Toe 4 roky a nevypada to, ze by krome proslapany podrazky na Beckmanech, co potrebuje vymenit, mely jakekoliv potize. Jsou to zabehnuty boty a to jim davam cocku. Takze dlouhovekost za me podle ocekavani. Postmany mam 2 roky a taky zatim OK, byt pusobi nejsubtilneji. Posledni akvizice jsou Chukkas od Chippewa, takze se pomalu blizim svemu idealu, kdy prestavam kupovat boty a jen stridam ty, co mam :).

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se přidávám do klubu:-) Dle zdejších rad jsem o číslo podstřelil a stejně zvažuju, jestli nejí ještě o půl čísla dolů. Ale první dojmy jsou velmi pozitivní, žádné kazy a ta vůně kůže je magická:-) Jsem zvědavý, jak rychle se rozšlápnou.

6013c2699c0855eaf51b9f2d91f43319.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Menší neber, jak se prošlápnou, tak budou akorát. Rozšlápnou se lépe/dříve, když použiješ Mink oil, jinak já mé sporadicky používané MT nemám ani po 2 letech rozšlápnuté. Mažu je kondicionérem na bázi vody od Geox aby neztmavly. První MT jsem mazal olejem a rozšláply se logicky o dost dříve, taky jsem je tahal více ven. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes si jdu na oběd a vidim partu starších borcu a jeden z nich na nohách Moc Toe 875 cca 5let staří.

Zavolám a rikam suverenne pane víte o tom, ze mate jedny z nejlepších bot na světě který se prodávají. Pan se otočil, poděkoval a hned bylo vidět jak jsem mu zlepšil náladu a zdvihl postavení u lidi kolem nej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...