Přejít na obsah

RED WING boty - výběr


Doporučené příspěvky

před 25 minutami, marosh napsal:

Tvl, ty ajrony jsou úzké, jak sviňa. Franto, jak si tam narval to svoje kopyto?

Hele jednoduse, beru vzdycky svoje cislo 47 a tam je ten nart dostatecnej. To ze je trochu delsi spicka, nevadi. Navic cejtim, jak to trochu povoluje, takze akorát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Hector napsal:

Chtel bych se zeptat, mam sve prvni rw. Staci na aplikovat mink oil, nebo jeste doporucite nejakou impregnaci? daval jsem si mink oil na jedny podobny co mam a pote impregnaci, ale ten sprej na te kuzi udelal mapy. Prijde mi, ze bude stacit mink oil a hura ven, co myslite? díky

Nedávám na ně vůbec nic a po deseti letech mi v krámě řekli, že nejsem jedinej a že vypadaj na svůj věk výborně.

edit: jednou jsem je před lety namazal Indulonou:-).

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O festovní věci netřeba se starat. Pokud se kůže bude tvářit, že vysychá, tak jí dej olej. Já dávám jen Geox diamant krém na obuv, je na vodní bázi, bota neztmavne a nezměkne. Předchozí MT jsem pravidelně olejoval norkem, boty ztmavly a byly jak šourek, takže záleží, čeho chceš docílit.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci, poradíte nezkušenému? Objednal jsem dnes své první RW a sice Blacksmith na Spartoo. Snad v pátek dorazí. Tak (pokud jsem dobře vybral velikost, s jejímž výběrem jsem strávil hodiny zde na fóru, na Youtube i jinde) Pochopil jsem správně i z předchozí strany, že boty budou namazané z výroby a že tedy před prvním nošením na ně nic dávat netřeba?

A co ty cedrové napínáky, o kterých všude čtu - je to k něčemu? Mám i botky, které mi slouží 10 let (třeba od North Face) a rád aby tyto byly taky takové, tak se ptám, jestli to prodlužuje život botám nebo je to jen pro dobrý pocit?

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Moty napsal:

mám v obou RW cedrové napínáky, aby mi z bot vytáhly vlhkost, když je mám celý den na noze, funkci to určitě má a nejen tu vlhkost, ale to by určitě líp popsal třeba @zrno

 

před 2 hodinami, Frantik napsal:

Taky mám cedry. Ve vsech botach mimochodem. Jinak RW jsem mel z vyroby vzdy mastný a cajk. A pak obcas na ne jebnu norka. Decebal nic 🙂 

Díky za odpověď. Tak jsem zvědav (vypadá to na pondělí), jestli bude radost nebo jestli půjdou zpět a budu objednávat o číslo menší. Ty napínáky si tedy seženu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

MT jsou nad prsty vyšší. Čuky jsou ve špičce nižší i užší, tudíž můžou působit pocitem menší boty. Chce to fakt vyzkoušet. Já už nikomu neradim velikost, protože každýmu natejká noha jinak a každej má jinej tvar chodila. Někdo boty nemaže a moc v nich nechodí, tak je nemá třeba tolik prošláplý a je spokojenej s velikostí, někdo kdo mazal a chodil hodně a botky povolily, tak může mít pocit, že by snesl o půl čísla menší, prostě se to musí vyzkoušet a podle mě to nepoznáš když si je nasadíš v krámě a projdeš se tam a zpátky. Vycházel bych kolik místa mám ve předu u MT jestli hodně asi bych vzal stejnou, jestli je to tam tak akorát, tak čuky bych vzal vo kouda větší.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Kostra napsal:

Jsou Chuka velikostně stejně jako Moc Toe? Jinými slovy, když mám Moc 43,5 budou mi Chuka 44 velké? Předem díky za info, pokud má někdo osobní zkušenost;-)

Chuky mam ve své obvyklé velikosti. MT jse bral o číslo menší a jsou v pohodě i se silnější ponožkou v zimě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak konecne a na druhy pokus dnes dorazily Blacksmith ze Spartoo. V utery vecer objednano, dnes dosly. Mam beznou velikost 45, nekolik hodin jsem cetl rady o vyberu velikosti tady i vsude mozne jinde a nakonec jsem se rozhodl ze neposlechnu a vzal jsem taky 45. Boty mi byly velke. Takze bracha dostal darek od Jeziska a ja sel objednat druhe ve velikosti 44. To uz byla ta spravna velikost. Takze jsem dalsi u koho plati, ze RW je potreba brat o cislo mensi. Z bot velke nadseni. Krasna tlusta a vonava kuze. Mista pro palce habadej, ale uz v nich neplavu.
07c51d413481752bf795783c4119d4fb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...