Přejít na obsah

RED WING boty - výběr


Doporučené příspěvky

před 12 minutami, Jiřina napsal:

Přemýšlím o prvních RW. Kde doporučujete vyzkoušet/koupit? Denik Heads?

Případně proč využíváte polského Sneaker Studia?

Denim Heads zkoušet a pak koupíš buď tam nebo jinde, předpokládám, že v Polsku bude lepší cena, když to budeš hlídat, tak třeba na spartoo najdeš 30% kupon

teď rychle sem našel 20% - 20FALL22

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Je to teda už dýl, ale začala mi natejkat jedna nožka krapet víc a u Iron Ranger mám pocit, že to chce vo půlčísla větší.., takže mi už frčí z Rajchu :default_smile:. (Já vim, leze to do peněz :rolleyes:). U Moc Toe ten problém nemám, protože sou profilově vyšší, ale ty IR jak jsou nižší, tak mi to sere. Takže kuci, pozitivní zpráva je, že budou jedny zaběhlý IR velikost US8-UK7-CM26-EUR41 k dispozici. Kdyby někdo měl zájem, tak dejte vědět v SZ, domluvili by jsme samozřejmě nějakou rozumnou cenu. 

Jenom taková historka z natáčení. Tenkrát, když jsem je kupoval, tak nikde nebyly a v DH by byla zase čekačka na dlouho, tak jsem je objednal přes eBay z Anglie za standardní cenu jako všude, okolo 9tis, no jo, jenže Anglie už nebyla v EU, tak mi je hezky proclili a stály mě asi 11litrů :default_smile:. Já si to tenkrát vůbec neuvědomil, ale tak chybama se člověk učí :default_cool:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám kuci nový pecky :default_smile:. Myslim, že teď je to vončo. Prostě ty Iron Ranger musim mít vo půl čísla větší voproti Moc Toe. Každopádně ty předchozí US-8 dostanou řádnou péči a pudou někam na inzoš, tak kdyby někdo měl zájem, určitě bychom se domluvili za nějakej drobas :default_wink:

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nejdříve nápad... pak tohle fórum a už byla cesta do Praglu k Denimheads😉 a jsou doma😎😁 RW-875 a fáze (utrpení) je již týden za mnou🍀 zatím vše ok jen nad kotníkem tam kde končí kůže trochu otlaky na obou stranách nohy ale nic hrozného jistě brzo povolí 🤙🏻

IMG_20221122_104221.jpg

IMG_20221121_105546.jpg

IMG_20221115_074405.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...