Jump to content

RED WING boty - výběr

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Žena valila do Delky, že bude jarní výprodej. Sem ji zatáhl o pár ulic dál že tam mají ve výloze pěkné boty.

Jarní sleva nebyla ale zas lepší pokec a cleaning set gratis. No nekup to  :D

dogfox_9.5rw.jpg

Edited by kamilb

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
před 1 hodinou, Honziz napsal:

Myslel jsem si to, díky za potvrzení. Se přizná že jsem měl už značnou nedůvveru ke Spartoo.

Spartoo bych se vůbec nebál. Já tam kupoval dvoje RW a naprosto v pohodě. Oboje přišly z Francie a do týdne. 

@Strocekbud v klidu, já dostal zase trestný body za 1x v ruce vymáchaný japonský kalhoty, jejichž kvalita i po jednom vymáchání násobně překračuje kvalitu často "nových" zde prodávaných kalhot, nu což🤷‍♂️

Hele, jako tady sme trochu jiná komunita (teda doteďka sem si to myslel). Byly tady doby kdy jsme si protočili botky a nikomu to nevadilo, ba naopak a všichni byli spokojený. Já sám sem si tu kdysi koupil skoro nový RW, prošláp sem je a protože povolily moc, tak sem je zase prodal zpátky předchozímu majiteli, kterýho původně tlačily a byl spokojenej, páč to měl bez půlroční bolesti :).

Nečekal jsem, že je mezi náma někdo, kdo nahlásí adminům odkaz na inzerát, což mi admin sdělil, že jsem byl napráskán. A chtěl bych se zeptat toho dotyčnýho kdo mě nahlásil, jestli bude takovej frajer a napíše mi tady co se mu konkrétně nelíbilo nebo jako moc prožíval to porušení pravidel aby mu to nedalo a musel splnit povinnost řádného uživatele Chronomagu..

Edited by Strocek