Jump to content

RED WING boty - výběr

Recommended Posts

• 2 weeks later...
V 29. 11. 2024 v 20:55, Moty napsal:

Tak sem ty Wolverýny vzal dceři, tak pak poreferuju

Tak s Wolverinama byl velkej uspech, akorát je musím nechat podlepit, asi u Bena Hrubeše, co?

Doporučte mi nějaký zajímavý tkaničky do ox-blood Beckmanů, měl sem za posledný roky kožený a zas sem je přetrhnul.

Edited by Moty

před 5 hodinami, Moty napsal:

Tak s Wolverinama byl velkej uspech, akorát je musím nechat podlepit, asi u Bena Hrubeše, co?

Doporučte mi nějaký zajímavý tkaničky do ox-blood Beckmanů, měl sem za posledný roky kožený a zas sem je přetrhnul.

Co tyhle voskovaný plochý - jsou i v černé barvě. Mám je v Blacksmithech - sice je tak za rok taky přetrhnu, ale určitě vydrží víc než kožené.

před 15 hodinami, michalval napsal:

Co tyhle voskovaný plochý - jsou i v černé barvě. Mám je v Blacksmithech - sice je tak za rok taky přetrhnu, ale určitě vydrží víc než kožené.

To jsou asi ty originální co v nich sou, že jo? Musím říct, že kožený mi vydržej několik let, to není porblém, spíš, že sem do nich chtěl dát něco jinýho, klidně i trochu na pankáče😉

No, říkal sem si, že bych tam dal klidně červený/bordó, akort k parakordu to bude chtít nějaký kovový koncovky, řešil si to nějak?

Veselý zářivky jsou taky hezký, na střídačku mám signální oranžový, co používáme na moři pro záchranný bójky 🙂

Koncovky jsem kovový nedělal. Paracord jde božsky zatavit, pro paranoiky lze dát ještě přes smršťovací bužírku.

A nej punk je mít každou botu (tkaničku) v jiný barvě! Zrovna ta zářivě bordó se zářivě navy blue by mi šmakovala. 

Edited by Americkej

Tak se už vrátily oboje, jak dcery Wolveríny, tak moje Beckmany, když sem to s Benem Hrubešem řešil, tak sem zjistil, že mám obě podrážky prasklý, tak sem je tam druhej den poslal taky, cena 1200 za kus vč. podpatku

IMG_0230.thumb.JPEG.a6e393db3556c83abae40029c9e9b6d9.JPEGIMG_0232.thumb.JPEG.f1373b9fbfd39261445269ba0c94346a.JPEG

IMG_0167.JPEG

Edited by Moty

• 2 weeks later...

Ahoj, koupil jsem Blacksmithy a pomalu zjišťuju že mi jsou nejspíš velký, i když utáhnu na krev cestuje mi  v nich pata a shrnuje ponožky, i vysoký a tlustý, snesl bych minimálně o 1/2 čísla menší :( Dost mě to sere protože jsou hrozně cool a nejdražší boty co jsem si kdy koupil, nějaké řešení ež začnu řešit prodej? Vložky? Dát tomu ještě čas? 

před 5 minutami, Rybkin napsal:

Ahoj, koupil jsem Blacksmithy a pomalu zjišťuju že mi jsou nejspíš velký, i když utáhnu na krev cestuje mi  v nich pata a shrnuje ponožky, i vysoký a tlustý, snesl bych minimálně o 1/2 čísla menší :( Dost mě to sere protože jsou hrozně cool a nejdražší boty co jsem si kdy koupil, nějaké řešení ež začnu řešit prodej? Vložky? Dát tomu ještě čas? 

Jakou máš velikost? Mám origo vložky, klidně SZ

@Diamondkingten dezén vypadá jak píčaplech

image.png.165a577c310889a69b578ba4b8f5a4c0.png

Edited by Moty