al.rashid Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 nasadil jsem na to 22-18 IWC na big pilot s motýlovou sponou a je to docela k dívání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 8. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 (upraveno) To vypadá zajímavě Upraveno 8. července 2015 uživatelem Pitris.k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Pridam svuj posledni remen od štejnu, zatim asi nejlepši co jsem mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Na ten se chystam. Ten sv.hnedy by vypadal bombovne.Jdi do nej a hod foto.Tak je to tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Pocity, dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) Pocity, dojmy? První dojem byl malinko rozpačitý, přeci jen, je to trochu jiná konstrukce řemene.... Nasadil jsem ho běžel ukázat manželce, co ona na to :-) výsledek-je to pěkný :-) (a to se cení!) Teď můžu říci - po včerejším celodenním nošení. Řemen je to vskutku perfektní, efektní a pohodlný :-) Na doporučení Viktora jsem vzal černý a byla to dobra volba. Upraveno 17. července 2015 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 dal bys fotku na ruce prosím? To jsou 47ky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Steiny jsou 44, foto udelam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Zatím toto, co mám v PC ze vcerejška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Moc pekne, ja se bal, ze na mych 47kach to nebude to prave tak jsem sel do jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Ja pouzivam cierny origo Steinhart a som spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Řemen od M-72 je mega supr! Já jsem po koženym natu a zdejší inspiraci zkusil něco světlýho a jsem překvapenej, jak to jde! Bavěj mě modřený ručky... Jsem tak rád, že je mám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Dnes cerstve Buffalo chestnut vintage s trnovou sponou, 22mm bez zuzeni. Opticky vyraznejsi, nez origo hnedej Chocolate nebo cernej, ale zase zadna divocina. Doporucil bych ho lidem s vetsim zapestim, ja zapinam na posledni dirku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Pridam svuj posledni remen od štejnu, zatim asi nejlepši co jsem mel.Pekny,kde se da sehnat? Diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tak tenhle je origo Steinhart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Já přemýšlím co by se k těm bronz nav-b hodilo za remen a jiny nez kozeny. Guma asi nic moc, mozna khaki zeleny nato nebo kanvas. Zkoušel někdo na to dostat něco jinýho než kůži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 (upraveno) to Topkan - presne nad tim remenem jsem taky premyslel, chtel jsem Te poprosit, nemohl bys sem placnout vice fotek? Jaky mas dojem proti "standartnim" remenum od Steinu (cca 850kc) ??? Dekuji Edit: idealne pak foto na dennim svetle.. Upraveno 16. února 2017 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 to Topkan - presne nad tim remenem jsem taky premyslel, chtel jsem Te poprosit, nemohl bys sem placnout vice fotek? Jaky mas dojem proti "standartnim" remenum od Steinu (cca 850kc) ??? Dekuji Edit: idealne pak foto na dennim svetle.. Zkusil jsem neco nafotit. Podle svetla ma ten remen pokazde jinou barvu, takze se to z fotek tezko posuzuje. Hnedy uz nemam, tak prikladam srovnani pouze s cernym.Kvalitativne je ten Chestnut o neco vys, nez standard. Tloustka je porovnatelna, prosivani vyborne, dokonce i ty dva kozene prouzky, co drzi odstavajici zbytek remene jsou prosivane, takze se nerozpadaji, jako standardni lepene. Navic je tam jeste jeden kovovy drzak. Remen vypada tak nejak na mnohem vyssi urovni, nez standard. Ale se vsema tema cingrlatkama uz nabira dost na objemu, takze pod rukav urcite nezaleze. Navic s tou delkou mas na zapesti vlastne dvojitou vrstvu remene. Standard jsem zapinal na predposledni dirku, tenhle na posledni (mysleno jako pro nejuzsi prumer zapesti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Ha, tohle je gut. Asi zrušim prodejní vlákno nebo přestanu hrát kulečník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Pánové poraďte mi, chtěl bych zkusit nějaký řemen, který se k těmto pilotkám bude hodit. Líbí se mi barva originálního, tedy tm.hnedá s prošitím, prolezl jsem toto vlákno a zatím nemám zcela jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se