stefan716 Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Mam skusenost s touto znackou..velka reklama, kopec znamych ludi ich ma...ale nie su to dobre hodinky. Po mojom sklamani som sa ich aj bal predat. Nebrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Tak je v celku dobre ze tuhle paradu vyrabeli jenom v omezenem mnozstvi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm007 Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Skús pozrieť niečo iné.. nie je limitka ako limitka.. toto je skor "limitka". Ak by sa to dalo tak by som sa im radšej vyhol mal som jednu limitovanú edíciu od invicty ( ) a nebolo to nič moc. Urval som korunku Ak chceš investovať do hodiniek tak fakt pozri hocičo iné. Keby som začal skôr čítať o hodinkách a zaujímať sa o to tak by moje prvé (a druhé) isto neboli invicty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jörg8X Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Ten PR článek je super...Nejlepší je to jak zmínky o limitce kolovaly hodinářskými BUDOÁRY :-) Kua když už borec používá cizí termity, tak mohl klidně napsat, že kolovaly zvěsti hodinářskými pisoáry...Tak třeba je autor suterén a nebojí se toho Víme co ta paráda stojí? Třeba to pak bude na aukru za 2tis Link to comment Share on other sites More sharing options...
McMachr Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Dobrý den, ahoj. Všem děkuji za přidání příspěvku svým názorem. Nicméně jsem se rozhodl hodinky zakoupit a poslat do společnosti Manilla s.r.o. která má výhradní právo v ČR pro INVICTU a ti mi písemně také potvrdili jejich pravost a vyjmečnost k zimním olympijským hrám v Naganu v roce 1998. Ať se někomu líbí provedení nebo ne tak je to otázka vkusu. Technické údaje musíme brát v potaz, že jsou 17 let staré a kupoval jsem je jen pro jejich vyjmečnost. Nejsem fanda a znalec hodinkového světa takže v nejbližší době půjdou někam do světa. Hezký den přeje McMachr :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 To je hezká story, nejdřív jsi je koupil pro jejich výjimečnost, pak poslal na ověření a nakonec jsou na kšeft:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCIFI Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 jako jestli se najde i další hejl co je koupí tak gratuluji. micka shrnul dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tondaa73 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 TWL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Odpad dusevni je to, uplne bezcenny kecy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 by me teda zajimalo kolik takova sranda muze vyjit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts