Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam skusenost s touto znackou..velka reklama, kopec znamych ludi ich ma...ale nie su to dobre hodinky. Po mojom sklamani som sa ich aj bal predat. Nebrat

Posted

Tak je v celku dobre ze tuhle paradu vyrabeli jenom v omezenem mnozstvi..

Posted

Skús pozrieť niečo iné.. nie je limitka ako limitka.. toto je skor "limitka". Ak by sa to dalo tak by som sa im radšej vyhol :) mal som jednu limitovanú edíciu od invicty ( :giljotiini: ) a nebolo to nič moc. Urval som korunku  :lol2: Ak chceš investovať do hodiniek tak fakt pozri hocičo iné. Keby som začal skôr čítať o hodinkách a zaujímať sa o to tak by moje prvé (a druhé) isto neboli invicty. 

Posted

Ten PR článek je super...Nejlepší je to jak zmínky o limitce kolovaly hodinářskými BUDOÁRY :-) Kua když už borec používá cizí termity, tak mohl klidně napsat, že kolovaly zvěsti hodinářskými pisoáry...

Tak třeba je autor suterén a nebojí se toho :D

Víme co ta paráda stojí? Třeba to pak bude na aukru za 2tis :)

• 2 months later...
Posted

Dobrý den, ahoj. Všem děkuji za přidání příspěvku svým názorem. Nicméně jsem se rozhodl hodinky zakoupit a poslat do společnosti Manilla s.r.o. která má výhradní právo v ČR pro INVICTU a ti mi písemně také potvrdili jejich pravost a vyjmečnost k zimním olympijským hrám v Naganu v roce 1998. Ať se někomu líbí provedení nebo ne tak je to otázka vkusu. Technické údaje musíme brát v potaz, že jsou 17 let staré a kupoval jsem je jen pro jejich vyjmečnost. Nejsem fanda a znalec hodinkového světa takže v nejbližší době půjdou někam do světa.

Hezký den přeje McMachr :-)

Posted

To je hezká story, nejdřív jsi je koupil pro jejich výjimečnost, pak poslal na ověření a nakonec jsou na kšeft:)

Posted

Odpad dusevni je to, uplne bezcenny kecy.