Jump to content

Hodinky INVICTA NAGANO 1998

Recommended Posts

Skús pozrieť niečo iné.. nie je limitka ako limitka.. toto je skor "limitka". Ak by sa to dalo tak by som sa im radšej vyhol :) mal som jednu limitovanú edíciu od invicty ( :giljotiini: ) a nebolo to nič moc. Urval som korunku  :lol2: Ak chceš investovať do hodiniek tak fakt pozri hocičo iné. Keby som začal skôr čítať o hodinkách a zaujímať sa o to tak by moje prvé (a druhé) isto neboli invicty. 

Ten PR článek je super...Nejlepší je to jak zmínky o limitce kolovaly hodinářskými BUDOÁRY :-) Kua když už borec používá cizí termity, tak mohl klidně napsat, že kolovaly zvěsti hodinářskými pisoáry...

Tak třeba je autor suterén a nebojí se toho :D

Víme co ta paráda stojí? Třeba to pak bude na aukru za 2tis :)

• 2 months later...

Dobrý den, ahoj. Všem děkuji za přidání příspěvku svým názorem. Nicméně jsem se rozhodl hodinky zakoupit a poslat do společnosti Manilla s.r.o. která má výhradní právo v ČR pro INVICTU a ti mi písemně také potvrdili jejich pravost a vyjmečnost k zimním olympijským hrám v Naganu v roce 1998. Ať se někomu líbí provedení nebo ne tak je to otázka vkusu. Technické údaje musíme brát v potaz, že jsou 17 let staré a kupoval jsem je jen pro jejich vyjmečnost. Nejsem fanda a znalec hodinkového světa takže v nejbližší době půjdou někam do světa.

Hezký den přeje McMachr :-)

Odpad dusevni je to, uplne bezcenny kecy.