Přejít na obsah

chytré fitness náramky


Doporučené příspěvky

Asi dva roky jsem nosil mechaniky na leve a Apple Watch na prave. Ze zacatku jsem si pripadal jako chuj, casem...jsem na to prestal myslet :) Zdalo se mi, ze dost lidi chvali fitness naramky od Garminu, zavedena znacka, co se tyce fitness, tak u tech vyssich modelu hodinek asi i spousta super funkci, tak jsem si rikal, ze nemuzu slapnout vedle a koupil Vivosport. No...detekce spanku uplne mimo, tepovka taky dost mimo (a synchronizace s iphonem na premlouvani a i tak tam proste obcas nejake hodiny chybely), upozorneni taky dost casto nechodilo, budik nebudil prakticky nikdy. Takze skoro od prvniho dne naramek noseny spis s permanentnim nasranim a od te doby, co jsem si predevcirem zase na pravou nasadil Apple Watch (ktere jsem predtim uz malem vyhodil, kdyz jsem si koupil ten super naramek), konecne zase klid, protoze, az na taky obcas nebudici budik, to vsechno slape. Takze za me Garmin naramek ne e.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 255
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nechci tu Garmin nutne obhajovat, ale co jsem koupil ten Vivosmart4 v rijnu 2019, tak od te doby ho mam na ruce a nemuzu si stezovat. Tepovka je ok, detekce spanku v ramci nejakych mezi (nemam to s cim jinym porovnat). Synchronizace blbla trosku ze zacatku, pak kdyz mel Garmin ten velky vypadek a ted maji asi nejakou chybu s tou synchronizaci (coz je taky otazka, jestli je to chyba Garminu, protoze se mi taky v patek updatoval iPhone na novou verzi firmwaru a od te doby mam problem i s tema jejich BT sluchatkama...).

Kdy jsi mel ten Vivosport?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, Tichus napsal:

Asi dva roky jsem nosil mechaniky na leve a Apple Watch na prave. Ze zacatku jsem si pripadal jako chuj...

Zajímalo by mě, kolik nás tu takových je :) Nosím to úplně stejně a mám stále připravenou odpověď na otázku, proč nosím dvoje hodinky. Odpověděl bych jako že ne, že mám jen jedny hodinky. Ještě se mě ale nikdo nezeptal...  Paní se za mě už "stydí" za mastný barbour bundy, dědkovský čapky, okopaný RW a pár dalších doplňků, co jsem tady pochytil za ty roky 🤣, takže dvoje hodinky jsou drobnost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Vivosport jsem mel ted posledni cca 4 mesice.

 

Jinak k tem AW na druhe ruce - me se teda ptalo uz docela dost lidi, vsem odpovidam to same - mam to kvuli prace, musim prakticky neustale vedet, kdo mi prave vola. Nebo jako nemusim, ale je to vice nez zadouci. Ale zadna z tech situaci nebyla ani v nejmensim nejak neprijemna, naopak to nekdy muze byt takovy ten "otvirac" konverzace :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Nevím jak si zvyknout na Apple watch na pravé ruce a na levé klasiku Ať se snažím jak chci, tak si připadám jako cvok Máte nějakou radu jak to překonat? Miluji klasiku, ale taky pokrok v moderních technologií

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Mi band 6 mam asi mesic a je super za ty prachy. Dcera zdedila band 3 a taky spokojena. Ta 6-ka oproti trojce velky posun. Absence GPS mi nevadi, stejne mam vzdy u sebe mobil, tak si data naramek bere z mobilu. Jen vydrz oproti trojce je nekde jinde. Vydr max. 10dni a to mam nejake mereni vypnute. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jediná nevýhoda Mi band jsou jejich pásky. Vždycky po čase se mi velmi lehce rozepínaly, pořídil jsem si proto milánský tah a ten se mi taky rozepnul a mi band ztratil. Právě vybírám něco nového, ale to musí být s zapínání s jazýčkovou sponou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Som asi poriesil dilemu nedat dolu z ruky Garnim Fenix 6X, lebo som si stale potreboval sledovat kroky, tep, stres, dychanie, saturaciu kyslika, spanok a podobne k "zivotu nevyhnutne" veci.

Kupil som Vivosmart 4 ten nosim, ako naramok na meranie aktivit a notifikacie z telefonu na pravej ruke a na lavej nosim normalne hodinky, co boli do teraz v supliku. Fenix nosim uz len na sport. Spokojenost s vivosmart 4 dobra. Maly, nenapadny, vydrz cca tyzden, sice nekontroluje vsetko to, co Fenix ale kroky, poschodia, saturaciu a spanok uplne stacia

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Já jsem Garmin vivosmart 4 po roce vrátil, jelikož špatně měřil tep, ale hlavně totálně špatně měřil vystoupána patra za den jsem jich udělal klidně 70 což bylo úplně mimo. Myslel jsem, že mi pošlou nový náramek a ani to neřešili a poslali peníze.
Doma mám ještě Apple watch, tak jsem zkoušel nosit klasiku a na pravé ruce Apple watch, ale prostě to nikdy nevydržím, je to škoda, může z nich člověk volat, odeslat zprávu , odemknout telefon i v roušce a Macbook, ale nemůžu si zvyknout.
Takže momentálně nosím fitbit charge 5 a je to dost dobrá mašinka, přesné měření, není vysoký a vypadá elegantně a má dost metrik jak na spaní atd, ale velká slabina je, že prakticky není šance dostat z fitbit data do jiných aplikací, jako je adidas a strava a to mě štve. Škoda, že Garmin neudělá něco jako je fitbit charge 5 to bych bral hned a nebo, že si nemůžu zvyknout na Apple watch na pravé ruce. To by bylo úplně skvělý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Co je lepší FitBit change 5 u toho se bojím malého displeje nebo Xiaomi band 7 cena není hlavním parametrem

nejde mi o výrazně sportovní stroj

díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...