olson21 Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 No asi budeš mít pravdu, protože ty náramky jsou ke sportování v podstatě nepoužitelné, alespoň ty, co jsem zkoušel. Nicméně u těch fitness hodinek to asi taky nějak moc velká hitparáda nebude. Kolega má Garmin Fenix 5 a ty také nezměří tep při dynamickém cvičení spolehlivě. Takže asi nezbude nic jiného, než ten hrudní pás. A to je varianta, kterou jsem preferoval ze všeho nejméně Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikinho Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Kdyz jsem to kdysi studoval, celkem dobre mi z toho vychazel Moov HR Link to comment Share on other sites More sharing options...
olson21 Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 (edited) před 39 minutami, vikinho napsal: Kdyz jsem to kdysi studoval, celkem dobre mi z toho vychazel Moov HR Tak toto vypadá moc dobře. Máš o tom nějaké reference? Respektive, nikde jsem nenašel možnost nákupu v ČR. Děkuji Edited August 18, 2020 by olson21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikinho Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Bohuzel uz nee... jsou to vic nez dva roky.. nakupu z ciziny jsem se nebal.. ale prevazilo to, ze jsem chtel spise univerzalni zarizeni, abych nemusel tahat mobil na behy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beet Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Ja nosim Fitbit Charge 3. Nedavno jsem delal test, kdy jsem porovnaval tepovku u Fitbitu a Garmin fenix 3 s hrudnim pasem. Výsledek byl naprosto srovnatelny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olson21 Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 před 8 hodinami, vikinho napsal: Bohuzel uz nee... jsou to vic nez dva roky.. nakupu z ciziny jsem se nebal.. ale prevazilo to, ze jsem chtel spise univerzalni zarizeni, abych nemusel tahat mobil na behy... Tak to je škoda, ale snad by to mohlo jít z Amazonu objednat. Ta cena je taky velmi příznivá. Díky moc za odkaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikinho Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 A ještě teda, co si pamatuji, tak v testech většinou dobře dopadají měřáky od Polaru. A mají kromě hruďáku i snímač na ruku. Když by tyto snímače HR uměly i GPS, tak jdu do toho místo hodinek, ale na takový jsem bohužel ještě nenarazil.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olson21 Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 No bohužel od Polaru jsem neviděl tu čelenku s tím snímačem. To je přesně to, co jsem hledal. Nicméně ta cizina nic moc. Tedy spíš nic než moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikinho Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 No bohužel od Polaru jsem neviděl tu čelenku s tím snímačem. To je přesně to, co jsem hledal. Nicméně ta cizina nic moc. Tedy spíš nic než moc. https://www.gadgetexplained.com/2019/04/polar-oh1-plus-ant-ble-smart-hr-sensor.html?m=1On ten snimac od Polaru jde pripnout na plavecke bryle a snima z hlavy..V odkazu pisou, ze si ho muzes dat pod celenku.. treba budou uz i “udelatka” na ebay a aliexpressu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPD Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Vydrželo Vám nosit chytrý náramek na pravé ruce a hodinky na levé? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Ja uz to tak nosim nepretrzite od rijna 2019. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPD Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Tak to je paráda, já si furt nemůžu udržet to tempo, nosím to měsíc, pak to sundám a furt dokola. Teď se asi zase nato vrhnu,furt máš ten Garmin Vivosmart 4? Je zvláštní, že Garmin tuto edici neaktualizoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Jj, porad Vivosmart 4. Bud mam hodinky a naramek, nebo na sport beru Forerunner 645. Bavi me proste ty statistiky a dalsi doplnkove blbosti, ktere tam Garmin k tomu ma (odznacky za ruzne aktivity, challenge v nachozeni kroku nebo behani atd.). Treba ted mam uz pres 90 dni v kuse, kdy jsem denne nachodil vic nez 10k kroku. Motivuje me to k vetsi aktivite, coz je zvlast ted, kdyz delam z home office a chodim maximalne mezi loznici, kuchyni a obyvakem celkem podstatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloubik Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Já taky vivosmart na pravé ruce a hodinky na levé už asi 4 roky. A pořád čekám na vivosmart 5 a nic. Někdo tvrdí že se na to vykašlali protože se zaměřují na celé hodinky a trh levných náramku pro ně není už zajímavý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPD Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Tak ono ten Vivosmart je dražší kolikrát než hodinky od jiných výrobců Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted February 6, 2021 Report Share Posted February 6, 2021 Ahoj Trochu jsem začal běhat a pořídil si k hodinkám náramek Fitbit Charge3 a mám tam menší problém. Špatně se mi zobrazuje režim spánku,první noc všechny údaje atd. další dvě noci už jen délku spánku a v apce napsáno že by to mohlo něco rušit,nemáte někdo zkušenost co s tím? (postel,žena vše stejné) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted February 6, 2021 Report Share Posted February 6, 2021 asi takhle Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted February 7, 2021 Report Share Posted February 7, 2021 nikdo Fitbit Charge3 ? náramek na druhé ruce,více přitažený a opět bez vyhodnocení poradí někdo co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted February 7, 2021 Report Share Posted February 7, 2021 S Fitbitem vubec zkusenosti nemam, ale asi nejakej restart a odpojeni a pripojeni jsi asi zkousel, co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted February 7, 2021 Report Share Posted February 7, 2021 [mention]vraby [/mention] - jeste me napadla jedna vec. Mas je pred spanim dostatecne dlouho na ruce? U Garminu je v navodu, ze bys je mel mit na ruce aspon dve hodiny pred spanim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts