palom Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 pekne sportovky...skoda, ze ich nevedia urobit na mensiu labu :-(
Qvido Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Tak jsem vyřešil kalendář tím, že jsem hodinky dal do továrního nastavení a vše připojil znovu. Už mi vše šlape. Zřejmě po aktualizaci nenaběhlo vše jak má a tak to chtělo udělat tovární nastaveníDíky, super nápad, uvedením to tov.nastavení vyřešen kalendář a stahování aplikací.Poslední větší problém je že při notifikaci se mi u čísla volaného nezobrazí jméno, zprávy z Whatsappu chodí v pořádku se jménem, jak to máte vy ??Včera jsem byl krátce na kole a teprve poté žasnul co tohle zařízení umí.
renek11 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Tak s tím nezobrazováním jména při notifikaci volajícího mám to samé. Taky bych rád přišel na to, jak to vyřešit, aby se mi zobrazovalo i jméno.Pokud někdo víte, dejte vědět.
Qvido Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Jedna rychlá mobilem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hitman222 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Tak s tím nezobrazováním jména při notifikaci volajícího mám to samé. Taky bych rád přišel na to, jak to vyřešit, aby se mi zobrazovalo i jméno.Pokud někdo víte, dejte vědět.To se ti nezobrazuje u žádného čísla? U mně byl problém, že jsem měl některé dva krát a pak to blblo. Odesláno z mého SM-G900F
hitman222 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 U mně zase po nabytí začne rychle padat baterka, kolem šesti procent za hodinu a to hodinky jsou v klidu, pak kolem 70% se to ustáli a je to kolem 0,5%. Mám poslední oficiální firmware.
renek11 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 (upraveno) U žádného čísla, které mám v kontaktech se mi při příchozím hovoru jméno nezobrazuje. Pokud je hovor zmeškaný, pak se mi tam jméno objeví. Taky jedna rychlá :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. května 2016 uživatelem renek11
renek11 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 (upraveno) To nechápu co mám špatně?Možná je to androidem, já mám 6.0Máš něco nějak jinak nastaveno než bylo? Upraveno 9. května 2016 uživatelem renek11
hitman222 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Ne,jenom v 6.0 musím mít povolenou polohu jinak se to nespojí s Garmin contents a před tím to nemuselo být.
Qvido Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Ne,jenom v 6.0 musím mít povolenou polohu jinak se to nespojí s Garmin contents a před tím to nemuselo být.Tím to nebude, mám povolenou polohu pouze sítě a s Connects to normálně komunikuje Mám taky adroid 6 (LG G4).SMS chodí se jménem, Whatsapp taky, jenom hovory ne .
Beet Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Tak hlasím upgrade z 920XT na Fenix 3 Saphire. Papírově jsou to téměř totožné hodinky, ale Fenix 3 jsou ještě o kousek výše. Zatím jsem nadšen. Paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se