Přejít na obsah

www.seriouswatches.com


T1000

Doporučené příspěvky

Tento shop můžu jen doporučit. Vstřícná a rychlá odezva při komunikaci. Fakt jsem se cítil jako jejich jediný zákazník. Precizní balení a odeslání zboží v den zaplacení. PayPal, 2 roky záruka. Společnost odesílá z Holandska, takže no tax&customs. V cenách jejich zboží nemám přehled, ale jejich přístup k zákazníkovi je AAA+ . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Doplnim ze aj 4 roky po predoslom prispevku som mal tiez skvely dojem zo zakaznickeho servisu. Odoslane nasledujuci den po objednavke, zabalene akoby to bol darcek, precizne a este aj previazane stuhou :) A najviac ma dostala karta vo vnutri balenia na moje meno a rukou pisane podakovanie za nakup od "Eddieho". Fakt parada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

U seriouswatches.com jsem si objednal hodinky. Objednáno ve čtvrtek odpoledne, v pátek byl svátek v celé Evropě, v pondělí dopoledne je přivezlo UPS. Rychleji to snad ani nejde. Balení naprosto excelentní, zabaleno jako dárek, s mašličkou, vystlané tak, že by to přežilo i jaderný výbuch, s několika dárky a osobním poděkováním. Bohužel hodinky mi nesedly, takže jsem je vracel (vzhledem k tomu, jak luxusně byly hodinky zabaleny a připraveny, mi skoro bylo stydno). Instrukce k vrácení precizní, komunikace excelentní, odpověď vždy v rámci stejného dne. Tři pracovní dny po doručení hodinek proběhla refundace. 

 

Za mě rozhodně 2x naprosto skvělé hodnocení, na tento eshop se určitě vrátím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...