Přejít na obsah

Prim Sport Igen nebo něco nového?


Doporučené příspěvky

Zdravím,

po rozhoupání, že si pořídím svoje první hodinky, které nakonec byly Orange Monster, jsem se rozhodl o další přírůstek. Po pročítání fóra se mi hrozně zalíbily Prim Sport Igen. Chtěl bych nějaké použitelné a poté bych si je nechal renovovat v Eltonu. Jen si říkám, jestli to není jen bláznivý nápad a za tu cenu bych měl parádnější a modernější hodinky. :)

PS: Monstra jsou parádní, ale prostě to chce něco dalšího z jiného soudku. :) :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já ti nevím,pokud nejsi zrovna fanda Primek,tak bych se radši poohlédl po něčem novém.

Na renovaci bys čekal asi dost dlouho a obávám se ,že očekávání by mohla být větší než výsledek a hodinky bys s prodělkem obratem prodával.

Ale to je jen můj pocit.

Já jsem s Primkama začínal,igeny jsem sice neměl ,ale zkoušel je a na můj vkus jsou vzhledem k aktuální době celkem malé na nošení (opět jen můj dojem)

 

Jako doplněk k monstrům bych volil třeba Seiko SNZH55,to jsou podle mě takové sportovní univerzálky,které stylem trochu ty Igeny připomínají a jsou zřejmě levnější než celá renovace, navíc s hodně dobrým inhaus strojkem.

 

toť můj názor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se přidám. Strašně moc jsem Igeny chtěl. Tak je mám. A... leží na zádech v hodinkovnici, na ruce jsem je měl snad 3x. 

Takže moje rada - pokud je fakt chceš, tak si je půjč (pokud nemáš kde, kup si je, vždy je můžeš prodat dál, ale s renovací počkej), chvilku nos a přemýšlej, zda je budeš nosit, nebo je budeš mít jen na koukání. Pokud tě chytnou, tak máš jasno a můžeš si je nechat zrenovovat. Pokuď ne, budeš mít taky jasno v tom, že musíš jít jinou cestou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za názory. Problém je, že jsem vlastně Igeny nikdy neviděl na vlastní oči. Možná proto očekávám možná až příliš. Asi mě to nepřestane hlodat a koupím nějaké v horším stavu a vyzkouším je pár dní nosit. Uvidím jestli mi budou sedět a když ne, tak se jich zbavím. Zájemců o ně je dost, tak by to snad nemusel být problém. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...