matous Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Ahoj. Zkoušel jsem hledat ale našel jsem jen topic ohledně cla a dph při dovozu ze zemí mimo EU.Máte někdo zkušenost s nákupen hodinek např. v Rakousku či Německu na firmu, čili bez DPH ? Jsou vůbec ochotni je takto prodat? Díky za případné info.Matouš Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Bez daně ti to prodají jen když to máš na vývoz mimo EU.
tmoris Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 ne tak docela. prodaji ti to bez dph, pokud se prokazes jako platce dph (vies) a bude to regulerni byznys vztah. pokud to bude jednorazovka, tak ti to ale pravdepodobne odmitnou. ale muze se ti postestit sehnat firma, ktera k tomu bude ochotna jen na zaklade viesu..
sibirnaya Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 tak dph si muzes odvest aji tady, kdyz to kupujes na ico.
Návštěvník Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 To bych teda rád viděl, co na to finančák.
tmoris Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 a proto je prave lepsi to udelat na reverse charge, ze..
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 To bych teda rád viděl, co na to finančák.To je zajímavá otázka, ovšem třeba nezapomínat na to že účetní pak bude chtít vyšší plat
matous Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Kupoval jsem 2x auto z nemecka bez dph, u dealera bmw a stacil jim doklad ze jsem jednatel a potvrzeni o platcovstvi dph, ale auta jsou asi trochu jine odvetvi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Auto je zvykem dát do nákladů, o hodinkách bych pochyboval.
sibirnaya Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 muzes si ho dat do nakladu jako reprezentaci, znam takovy firmy, kde to proslo, ale zalezi na tobe, co si na financaku uhadas
matous Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Tak hodinky se daj teoreticky hodit na sklad jako nakup zbozi pro obchod ktery zkratka nevysel a nenasel se kupec Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Já už dlouho uvažuju vo falešný půjčovně.
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Já už dlouho uvažuju vo falešný půjčovně.Říkej tomu "virtuální" a bude to i legální a normálně si to dáš do odpisů.
gougy Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Já už dlouho uvažuju vo falešný půjčovně. vona nebude falešná, akorát žádný zákazník nesplní podmínky, protože to nebudeš Ty, krásné.
Návštěvník Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 :-) všechno velice inspirativní, ale já mám rád svůj klid
villain83 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 (upraveno) Já už dlouho uvažuju vo falešný půjčovně.A co bys pujcoval?treba zazitky? Upraveno 16. května 2015 uživatelem villain83
Bob Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 To s firmou a DPH by chtelo trochu rozvest, 21 % je super sleva, jen jak to provest :-))
Peter78 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Dneska jsem sel kolem kramu s hodinkama ve Varsave a meli ve vyloze tohle. Zkus si zjistit, zda neco podobneho nefunguje taky v DE u te Omegy.
Peter78 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 To s firmou a DPH by chtelo trochu rozvest, 21 % je super sleva, jen jak to provest :-))Co myslis, jak to provest? Koupis hodky a das si je do nakladu. Pokud jsi platce DPH, mas DPH navic off. Je to ale jak pise Sibir - zalezi, zda si to uhadas s financakem. Pokud delas v pneuservisu, asi tezko, pokud delas top level obchody, mas docela dobre vyhlidky (si myslim).Jinak, nevim, cim to je, ale uz uplne bezne se v obchodech ptaj, resp. nabizej, ze si ty hodinky muzu koupit i na firmu. Tak s tim maji asi zkusenosti a je takovych lidi vic, co to takhle delaj, vic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se