Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, má někdo zkušenosti s vypouklým safírovým sklem od DAGAZ? Nemůžu se rozhodnout jestli chci zachovat plochý nebo by se mi líbilo vypouklý :D.

Odesláno

Ahoj, má někdo zkušenosti s vypouklým safírovým sklem od DAGAZ? Nemůžu se rozhodnout jestli chci zachovat plochý nebo by se mi líbilo vypouklý :D.

a jen se tak "mimo hru" zeptám: k čemu chceš safír? Já mam hardlex na skx od novoty více jak půl roku každodenního používání bez známek použití. Tak jen bych tě chtěl uklidnit, jestli chceš hardlex vyměnit kvůli obavám z poškrábání, tak nemusíš mít strach....a když už, tak to vyleštíš pastou na to určenou.

Odesláno

Ok, to beru. Prozatím tedy asi uložím tento projekt k ledu i když mě zajímal spíš rozdílný vzhled než samotná odolnost. Nicméně je na koníčcích něco racionálního?

Odesláno

Hnědá k 007 moc nejde. Já je nosím na černé kůži, černá luneta s černou kůží hraje dobře. Ale hledání hnědého řemenu nevzdávám. Protože ho prostě potřebuju...

Odesláno

Co za vás tenhle Colareb? Šlo by to? :-) Zatím mi suverénně nejlepší přijde na nošení Jubilee ze Strapcode a černé NATO

Za mě tomu ta kůže sedne. A argument, že potápky na kůži nepatří úplně přecházím, protože prostě patří. Občas taky nasadím, hlavně v zimním období.

Odesláno

Za mě tomu ta kůže sedne. A argument, že potápky na kůži nepatří úplně přecházím, protože prostě patří. Občas taky nasadím, hlavně v zimním období.

No, nepatří, ale toleruje se ;)

Odesláno

Kdoví jak na ně přišli-jestli se radili s dobrým hodinářem nebo zabrousili sem.Laická veřejnost SKX vůbec nezná.

Treba je mel na ruce nektery z kolegu... Cas od casu je na rukou nahodnych vidivam..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...