korbos Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 Jedna ze včera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 Poor man?s hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Poor man?s hulk Ty jsou "very fajn" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal93 Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Jsou parádní ale musím napsat Ježíškovi o lepší tah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Poor man?s hulk Ty jsou fakt bezvadný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted November 7, 2019 Report Share Posted November 7, 2019 Priatelia, urcite to je niekde v sekcii...ale takto to bude rychlejsie.V ramci jesennej hodinkovej depresie otazka smeruje k tomu, ci je mozne v SKX007/9 vymenit povodny kaliber za nejaky "modernejsi" a pri tom uz nasadit zafir a udrzat 100m vodotesnost.Nikdy som nic podobne neriesil ani ma to nejak nezaujimalo, takze aj ked som zachytil nejake info, islo to popri mne. Resp. konkretne tipy? Prazske hodinarstvi (ak aj...to bude tak o rok)? Kto dalej? Maxel, tie tvoje si takto kupil, alebo ich niekto prerabal? Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted November 7, 2019 Report Share Posted November 7, 2019 Pokud se nepletu, tak to kdysi zkoušel Americkej, nechal tam nacpat nějakejr kalibr 4r, nebo něco takovýho. To si podle mně moc nepomůžeš, možná to má třeba hacking a ruční nátah, ale kvalitativně je to prašť jako uhoď. Jinými slovy, vyhozený prachy. Safír bych tam klidně dal, ale výměna strojku za "lepší" je ekonomickej nesmysl s velmi nejasným výsledkem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted November 7, 2019 Report Share Posted November 7, 2019 Nejlepší řešení je je prodat (někdo je zrovna v kupujícím vlákně shání) a vzít něco s jiným kalibrem :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted November 7, 2019 Report Share Posted November 7, 2019 Myslis 9S, alebo 9R? :-) a ja tu zavujem SKX pepsi a ze si vytvorim nove, takmer dokonale hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesquik Posted November 7, 2019 Report Share Posted November 7, 2019 (edited) Musím se podělit s týdenním měřením 7S26.Na noc položeny na dynku. Výsledek -4s/denDost mě překvapily. Takže ani nevidím důvod proč dávat nějaký jiný strojek. Edited November 7, 2019 by nesquik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted November 7, 2019 Report Share Posted November 7, 2019 Myslis 9S, alebo 9R? :-) a ja tu zavujem SKX pepsi a ze si vytvorim nove, takmer dokonale hodinky Tvá kombinace je dokonalá, nevymýšlel bych Když ono to nedá Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 co dodat? mat v nich hodnotny kaliber, vykaslem sa na akekolvek dalsie dajvery a Seiko by zo mna radost nemalo...tie moznosti, idealna velkost, dokonala vyska, puzdro, tahy, strapy, remene... A este si vezmi 009 s dalsimi moznostami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 A prý že fórum gentlemanů a přitom se kope do mrtvoly :-)) 009 jsem už měl (2x) ve svém "Pepsi období" a na 007 koukal zvysoka, já bloud :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriznik Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 (edited) Mel sem teď na ruce seiko s crafterem a ten prostě sedne úplně nejlíp právě tím, jak je rovnou zahnutý a hodně dírek. V prvním odkazu jsou řemínky rovné, ten mám na svých a není to, alespoň pro mě, úplně ono. I když pohodlný je taky. Ten druhý vypadá líp, jen ty dírky nejsou tak jako na tom crafteru. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk pokud ti nevyhovuje rovna guma (coz je pochopitelny) tak staci sundat, dat do hrnku na kafe vhodneho polomeru a zalejt vrouci vodou, az to vystydne guma zustane natvarovana.chce to zopakovat treba dvakrat funguje to dobre, delal jsem to se vsema gumama co byly budto rovny nebo tvrdy nebo oboje Edited November 8, 2019 by kriznik Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 A prý že fórum gentlemanů a přitom se kope do mrtvoly :-)) 009 jsem už měl (2x) ve svém "Pepsi období" a na 007 koukal zvysoka, já bloud :-(Ja som mal SKX009 aspon 4x.. a obcas mi chybaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 já je mám na furt #seikoskx009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 Tak jsem je taky dneska vytáhnul Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 Dneska zas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapitanO Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 OO7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 (edited) ... Maxel, tie tvoje si takto kupil, alebo ich niekto prerabal? DakujemPromiň, až teď jsem si všiml dotazu. Je to ?moje? práce. Díly jsem koupil na DLW watches: https://www.dlwwatches.com/Sestavení si vzal nastarosti Jacob z Pražského hodinářství. Ještě mi k dokonalosti chybí cifr z SKX171, ale ten se mi zatím nepodařilo sehnat. Edited November 15, 2019 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts