Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

zatoužil jsem po dalších G-Shock, momentálně mám klasické 5600 a taky 2900. Chci postoupit trochu výš, hledám něco se solárním napájením a radiem. Samozřejmě se mi líbí Rangemany a Mudmany. Jenže se bojím, že na zápěstí 16 cm budou vypadat divně.

Který z lepších Géček jsou nositelný na hubeným zápěstí?

Díky za každou radu, případně foto jak tyhle hodinky vypadají na hubený ruce.

Odesláno

Ondro, jestli ti sedí velikostně 5600 a nevadí ti, že si nepořídíš designově nic extra jiného a jde zejména o uprgrade na solar a radio, tak bych šel třeba do gw-5610-1er. Rangemany i Mudmany už jsou dle mého hodinky jak kráva....

Odesláno

Dlouho sem uvazoval nad Rangemana GW 9400, jenze ta velikost to s 16,5 cm nedam   :(. Takze zkusim Protreky PRW 3000.Jinak vem Casio GW M5610, mensi se solarem a radiem asi nejsou.

Odesláno

Ondro, jestli ti sedí velikostně 5600 a nevadí ti, že si nepořídíš designově nic extra jiného a jde zejména o uprgrade na solar a radio, tak bych šel třeba do gw-5610-1er. Rangemany i Mudmany už jsou dle mého hodinky jak kráva....

Ahoj,

no právě že bych radši trochu nějakou změnu. Navíc mě na těhle hranáčích vytáčí titěrný tlačítka, který se blbě mačkají. 

na menšom zápästí by mali sedieť G-Shock AWG M100B. Majú solár aj rádio, sú však ana-digi.

pár pekných foto tu:

http://uhrforum.de/mein-zweiter-plastikbomber-casio-g-shock-awg-m100b-1aer-t115230

Zapoměl jsem napsat, že ana-digi nechci. Jedny takový mi stačí (B. Aerospace)

Dlouho sem uvazoval nad Rangemana GW 9400, jenze ta velikost to s 16,5 cm nedam   :(. Takze zkusim Protreky PRW 3000.Jinak vem Casio GW M5610, mensi se solarem a radiem asi nejsou.

Včera jsem ještě něco početl, zdá se, že Rangemany jsou z Géček jedny z největších, takže je rovnou zavrhuju. Možná, že ale klasický starší Mudmany (G-9000) by mohly být dobrý kompromis. 

the one and only GW-5000 ! ;)

Viz výše, tohle pouzdro kvůli tlačítkům už nechci.

Odesláno

pak tyto GW-2300F-4JR, já mám verzí bez multi band 6, na ruce pěkné a né moc masivní

a tyto GW-500U, taky mám, výhoda, že mají velký tučný krásně čitelný font číslic

Odesláno

Mudman je nepohodlny typ hodinek,myslim tim serii 9000 a modely s timto pouzdrem.Dokonce rangeman je na ruce 16,5cm pohodlnejsi. Taky bych volil riseman.Nejpohodlnejsi gecka,co jsem kdy mel.

Odesláno

Riseman je v pohode. Mam sice vacsiu ruku, ale podla mna budu vyzerat ok aj na malej. Inak mne prisli celkom fajn aj Gulfmany 9110 maju vsetko co chces a nazivo vyzeraju proti risemanom take poctivejsie.... :mobile:

Odesláno

Riseman je v pohode. Mam sice vacsiu ruku, ale podla mna budu vyzerat ok aj na malej. Inak mne prisli celkom fajn aj Gulfmany 9110 maju vsetko co chces a nazivo vyzeraju proti risemanom take poctivejsie.... :mobile:

Gulfman má "výstupky" na "řemenu", na malé ruce působí nepohodlně, jediný důvod, proč jsem si je nekoupil podruhé :D

Odesláno

Gulfman má "výstupky" na "řemenu", na malé ruce působí nepohodlně, jediný důvod, proč jsem si je nekoupil podruhé :D

9100 má výstupky dost nepohodlné, ale 9110 je bez nich. Přesně z tohoto důvodu jsem já volil 9110. Měkčí a pohodlnější řemen, dvojitá Trnová spona, pojistka na konci řemene. Fajn velikost proti obludáriu, které dnes chrlí Casio na trh. Navrch titan z obou stran.

Odesláno

Ano, ja som tiez za Gulfmany, mam 9100 a su OK, s výstupkami si starosti nerobim, najlahsie G-Shocky co som kedy mal. Hold titan je titan.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...