Přejít na obsah

Sháním vyšší a delší dodávku


Cyril

Doporučené příspěvky

Som sa dozvedel ze Gazela by mala s niecim comu hovoria "paket do rychla" urobit az 150 kmh ale pocitam ze v takej rychlosti to bude mat ovladatelnost asi ako kriznik Bismarck. Hrdze by som sa az tak nebal, bude to auto 4fun, takze to nenajazdi stovky tisic a ani to nebudes zimu co zimu den co den drtit v ceskej soli tak jako sa normalne drtia tie servisne auta. A keby sa v tom nechal ten povodny rusky benzinak tak by to mohlo byt aj v menej rozvinutych krajinach relativne miestnemu-mechaniku-vzdorne. Keby som mal ja podobne problemy, akoze bohuzial nemam, tak by som siel k predajcovi a skusil si dohodnut ze mi nejaku gazellu s tym paketom do rychla na dva dni pozicia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste takove zamysleni, co si resim aktualne ja - opravdu to musi byt 4x4 pro ten ucel co mas v planu? Ja si prave rikam, zda to neni zbytecny - resp to silene omezuje vyber a navysuje rozpocet. Nestaci to jen slusne obout? Hrozne bych rad 4x4, ale takto ted uvazuju... :) Treba do albanskejch hor vezmu Toy / Def  v Tvem pripade, ale na sotolinky ve Skandinavii nebo Slovinsku neni 4x4 potreba. A kdovi, zda bude potreba i v te Albanii, kdyz vidim ten stavebni boom :(. Stejne na tom je nejlepsi to vybirani atd:)

tl

U mě je 4x4 nutnost. Jedno z hlavních využití je v mým případě motoparaglidingové létání. A protože se na motoru nejčastěji létá ještě než začne termika, anebo navečer kdy už zase utichá, tak najíždíme na louky (letištní plochy) ještě za rosy. Teď mám 111 Vito se zadním náhonem a i přes jeho protiprokluzový asistenty, mám někdy problém se na mokru vyhrabat zpátky na cestu. Jsem prostě limitovanej použitím převážně mokrých travnatých ploch. A tam je s jednokolkou problém. Jinak ty Fordy a další auta jsou sice pěkný, ale nesplňují můj požadavek. Potřebuju do auta dostat lítací aparát a motorku. Rodinu a věci na vejlet....A vlek nechci. Ten mám a ukázalo se, že je to na delší výlety nesmysl. Ve většině zemí, kde potřebuješ na přejezdu po dálnici nahnat čas, s ním nesmíš jet víc jak 80 -100km/h a někde dokonce ani předjíždět. Takže to by byl krok zpátky. A terénní auto mám... :photo:  Jen ta dodávka mi chybí. Díky za odkazy na mobile......už to sosám. Doufal jsem, že objevím něco i v Česku. Ale asi budu muset hnout zadkem a zajet pro něco do Německa. 

Je super, že to vlákno nezapadlo. Možná ho nechám přejmenovat. Díky všem za názory i za příspěvky. :cheers: 

Gazzelu ale fakt nechci. Mám miláčka Defendra :photo: .a Gazella nemá hezký palubní hodiny...a jsme přeci na Chronomagu.  :cheers:  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Flay, ten prvni je ten ze Zbraslavy ne? Toho jsem kdysi videl. Peknej.

Josef, pekny. Kdyz jsem v r 2011 kupoval Toy, taky jsem o nem premyslel. Akorat u 4x4 byl jen ten slabsi motor, a skoro rok dodaci lhuta. Auto jede do Rakouska, tam se resi 4x4 pohon, pak do Westfalie, kde se dela ta kempova uprava a strecha. Skladovej nebyl v tu dobu zadnej, ojetej taky ne. Ta info jak to delaji byla z MB v Budejicich.

Cyrile, jasny, chapu. Tipuju Te na toho Sprintaka 4x4:)

tl

Upraveno uživatelem TLD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upravovat to nechci, protože to si v případě potřeby uděláme sami. Stačí mi vpředu dvě a vzadu dvě sedadla (nebo tak nějak), přepážka nebo mříž, anebo taky třeba nic a pouze dostatečně dlouhý a vysoký nákladový prostor, kam zastrčím zezadu motorku, padák, tříkolku pod padák nebo motorovou krosnu, nebo dvě motorky, nebo kempovací nábytek a tak podobně. Obytňák z toho dělat nechci. To by bylo zase na úplně jiný vlákno. :lol2:  Zatím mi kamarád co má autodopravu slíbil, že se poptá u svého dodavatele aut v Německu. Stačil by mi prý středně dlouhý a středně vysoký VW ...asi nějaký LT. Dokonce to prý mívá i redukci a uzávěrky. Jen se díky DPH s novým autem nevejdu do rozpočtu. Takže uvidíme, jestli tam nebudou mít v nabídce něco za rozumný peníze. Včera byl u mě na firmě jeho řidič s tímhle...Je to zbytečně obrovský....a bohužel jednokolka.     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...