Přejít na obsah

Nákup na chrono24


Doporučené příspěvky

zdarec

 

rád bych si koupil hodinky od soukromého prodejce na Chrono 24. Má někdo zkušenosti s nákupem od soukr. prodejců? Je tam nějaká záruka přímo od Chrona24? Případně, na co si dát pozor? Má angličtina je dost slabá na přečtení jejich podmínek nákupu a prodeje. dík za každé info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaruka tam nebude , jedine ak cez Chrono24 tak cez  - Trusted Checkout is the simplest way to buy watches on Chrono24. We handle the entire purchase process for you, take care of all the details, and ensure that your order is processed correctly. Je to nieco ako Paypal ... Ale aj tak by som isiel osobne .. Bol som tak pre svoje Ploprof ( 2000km tam a spat) ale cenu som ujednal pri platbe cash o 10% dole .. takze to stalo za to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem ted nejaky hodinky na chrono24 kupoval a radim nejvyssi opatrnost pri nakupu od soukromych osob. Platbu vzdy vyhradne pres Paypal, nikdy ne primo na ucet a uz vubec ne western union a podobne. Idealne si jet pro hodinky osobne. Stalo se mi, ze prodavajici ukazoval fotky nekolik let stare a realny stav hodinek byl mnohem horsi a podobne. Zvaz zda se ti nevyplati koupit pouzite od prodejce (pozor na italy), sice zaplatis o neco vic, ale mas alespon nejakou jistotu. Idealni je nakupovat tady na foru, tady jsem nikdy nekoupil spatne, co se tyce kvality i cen. Vyplati se pockat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...